produse

Set de alăptare cu pompă de sân electrică simplă Philips AVENT SCD395/21

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Hungary
Ungaria
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCD395/21
EAN: 8710103930716
Lansat în: Q4 2020
Date brute
G: 1,42kg
L: 28,00cm
l: 20,70cm
Î:20,10cm

Descriere

Set pentru colectarea şi depozitarea laptelui şi pentru hrănire. Tehnologie Natural Motion pentru un debit mai rapid de lapte*.

Funcţii. Nu este necesară aplecarea în faţă - aşază-te într-o poziţie comodă. Pernă de masaj moale şi adaptabilă - stimulare delicată. Setări - 16 niveluri de extracţie a laptelui, 8 niveluri de stimulare.

Uşor de utilizat. Curăţare şi asamblare uşoare, motor silenţios, funcţie de memorare.

Material. Biberon - fără BPA*, polipropilenă. Tetină - fără BPA*, silicon. Pompă pentru sân - fără BPA* (numai componentele care intră în contact cu laptele).

Include: Kit de colectare a laptelui: 1 buc.; Unitate motor (doar utilizare cu fir): 1 buc.; Biberon de 4 oz cu tetină pentru 0 luni+: 1 buc.; Biberon de 9 oz cu tetină pentru 1 lună+: 1 buc.; Adaptor micro-USB (doar utilizare cu fir): 1 buc.; Recipient de depozitare a laptelui (180 ml/6 oz): 5 buc. ;Adaptor pentru recipient de depozitare a laptelui matern: 1 buc.; Husă izolantă: 1 buc.; Disc de etanşare: 2 buc.; Tampoane de unică folosinţă pentru sâni: 2 buc.

* Pe baza rezultatelor timpului de iniţiere a curgerii laptelui (timpul până la reflexul de ejecţie a laptelui) dintr-un test clinic cu 20 de participante (Olanda, 2019), comparativ cu rezultatele timpului până la reflexul de ejecţie a laptelui pentru alte tehnologii de pompă Philips anterioare dintr-un studiu de fezabilitate cu 9 participante (Olanda, 2018)

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.