produse

Set complet pompare, păstrare, hrănire & îngrijire Philips Avent SCD292/01

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCD292/01

Descriere

Poziţie de colectare a laptelui matern mai confortabilă datorită designului unic. Pompa pentru sân are un design unic, astfel încât laptele curge direct de la sân în biberon, chiar şi atunci când eşti aşezată drept. Aceasta înseamnă că poţi sta aşezată mai comod atunci când utilizezi pompa: nu este nevoie să te apleci înainte pentru a te asigura că tot laptele ajunge în biberon. O poziţie de şedere comodă şi o stare relaxată în timpul utilizării pompei ajută în mod natural la curgerea mai uşoară a laptelui.

Prevăzută cu mod de stimulare delicată şi 3 setări de colectare lapte matern. În momentul activării, pompa porneşte automat în modul de stimulare delicată pentru a face laptele să curgă. Apoi, poţi alege din 3 setări de colectare a laptelui pentru un debit de lapte comod.

Pernă moale de masaj pentru o senzaţie de căldură. Perna de masaj are o textură nouă moale şi catifelată, care conferă o senzaţie de căldură şi stimulează delicat şi confortabil curgerea laptelui. Perna este concepută să simuleze în mod delicat acţiunea de supt a copilului pentru a stimula lactaţia.

Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma sânului. Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare. Petalele din interiorul tetinei sporesc delicateţea şi flexibilitatea fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare.

Senzaţie de catifea moale. Strat superior moale şi mătăsos şi respirabil, materiale naturale. Testat dermatologic.

Pentru utilizare în frigider/congelator. Recipientele Philips Avent pot fi depozitate în frigider sau în congelator şi spălate în maşina de spălat vase

Pompare uşoară în recipientul de depozitare a laptelui. Cu ajutorul adaptorului pentru recipientul de depozitare a laptelui, poţi pompa cu uşurinţă în recipient. Fără scurgeri şi fără a vărsa niciun pic din laptele matern.

Protejează mameloanele iritate în timpul alăptării. Protectoarele pentru mameloane Philips Avent sunt concepute numai pentru mameloanele iritate sau crăpate şi trebuie utilizate la recomandarea medicului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.