produse

Pompă manuală de sân Philips Avent SCF430/16

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF430/16
EAN: 8710103952664

Descriere

Ajută la ejecţia rapidă a laptelui. Inspirată de acţiunea de supt unică a bebeluşului, cupa inovatoare din silicon stimulează mamelonul pentru ca laptele să înceapă rapid să curgă. Pentru colectare confortabilă şi eficientă.

Pernă de masaj adaptabilă din silicon moale, mărime universală. Mărime universală. Pentru că avem forme şi dimensiuni diferite, perna din silicon se mulează şi se adaptează uşor pentru a se potrivi anatomiei tale unice. Este compatibilă cu 99,98 % din mameloanele de diverse mărimi* (până la 30 mm).

Ideală pentru mamele care îşi colectează laptele în deplasare. Pompa de sân este mică şi uşoară, ceea ce înseamnă că este uşor de depozitat şi transportat, făcând astfel pomparea în deplasare simplă şi discretă.

Declanşează cu uşurinţă eliberarea laptelui înainte de hrănire. sau între hrăniri O pompă de sân manuală unică şi portabilă – ideală pentru mamele care trebuie să-şi colecteze discret lapte departe de casă sau înainte de alăptare.

Alege-ţi ritmul, urmează-ţi debitul de lapte. Poţi regla ritmul de pompare şi sucţiunea conform propriilor nevoi, după cum te simţi confortabil şi în funcţie de debitul de lapte.

Colectează-ţi laptele fără a te apleca. Mulţumită designului nostru care îţi permite să stai cu spatele drept în loc să te înclini în faţă, te poţi relaxa şi aşeza confortabil în timp ce îţi colectezi laptele.

Uşor de curăţat şi asamblat. Având doar câteva piese, noua noastră pompă este uşor de asamblat şi curăţat.

Colectare, păstrare şi hrănire. Colectează laptele direct în recipientul de depozitare, ceea ce previne scurgerile sau vărsarea. Când bebeluşului îi este foame, nu trebuie decât să ataşezi tetina moale la recipient pentru a-l hrăni. Păstrează laptele în frigider sau congelator în recipientul tău de depozitare preferat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.