produse

Aparat de gătit cu aburi și blender Philips AVENT Advanced SCF870/22, 400W, Rezervor apă 200ml, 700ml solide, 450ml lichide, Design compact, Notificări sonore, Cană gradată, Spatulă, Carte 12 rețete

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Turkey
Turcia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF870/22
EAN: 8710103472636
Lansat în: Q1 2009
Date brute
G: 2,83kg
L: 34,40cm
l: 19,30cm
Î:24,30cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Descriere

Mese hrănitoare pentru bebeluşi, preparate uşor. Preparare sănătoasă la abur. Găteşti la abur şi mixezi la un loc. Sfaturi şi reţete pentru înţărcare. O modalitate unică de preparare la abur, pentru a găti sănătos Prepararea la abur este un mod de a găti sănătos. Tehnologia noastră unică permite aburului să circule de jos în sus, pentru ca toate ingredientele să poată fi gătite uniform, fără fierbere. Gustul bun, textura şi lichidele de preparare se păstrează pentru combinare.

De la preparare la abur la amestecare, totul într-un singur vas uşor de utilizat. Vei găsi tot ceea ce-ţi trebuie pentru a pregăti mâncăruri nutritive pentru bebeluş într-un singur vas. După ce ingredientele sunt preparate la abur, nu mai trebuie decât să ridici vasul, să-l răstorni şi să-l blochezi pe poziţie, pentru a putea amesteca până obţii consistenţa dorită.

De la piureuri la mâncăruri solide, pentru fiecare etapă de înţărcare. De la fructe şi legume foarte fin pasate la ingrediente combinate de carne, peşte şi leguminoase, oferind, în final, consistenţe mai solide. Aparatul nostru 2 în 1 pentru prepararea hranei sănătoase a bebeluşilor te ajută în fiecare etapă de înţărcare.

12 reţete adecvate vârstei în sprijinul înţărcatului. Cu ajutorul nutriţionistului nostru pediatru şi al psihologului pentru copii, am creat 12 reţete adecvate vârstei şi sfaturi de înţărcat pentru a-ţi permite să oferi copilului un început sănătos în viaţă şi să-i formezi obiceiuri de alimentaţie adecvate, pentru întreaga viaţă.

Descoperă reţete hrănitoare, clipuri video amuzante şi sugestii şi recomandări. Descarcă aplicaţia pentru sfaturi despre înţărcarea bebeluşului. Descoperă reţete nutritive şi uşor de preparat, care ţin pasul cu etapele de dezvoltare ale copilului. Citeşte ghiduri de gătit pas cu pas, vizionează clipuri video amuzante şi instructive şi află numeroase sugestii şi recomandări utile, care te vor ajuta să faci înţărcarea cât mai uşoară posibil.

Umplere uşoară cu apă, setări intuitive şi un număr redus de piese de curăţat. Aparatul nostru 2-în-1 pentru prepararea sănătoasă a hranei bebeluşilor este conceput pentru uşurinţă şi simţ practic. Setările sunt intuitive, este uşor de umplut cu apă şi este format din numai câteva piese, ceea ce-l face uşor de curăţat şi de depozitat.

Dimensiunile reduse ocupă un spaţiu minimal în bucătărie. Acest aparat pentru prepararea hranei bebeluşilor ocupă un spaţiu foarte limitat în bucătărie, pe masă sau când este depozitat într-un dulap.

Notificare prin avertizare sonoră. Nu este nevoie să aştepţi sau să supraveghezi. Un semnal sonor distinct te anunţă când mâncarea este gătită perfect. Nu mai trebuie decât să răstorni vasul, să amesteci şi să serveşti mâncarea sau să o depozitezi pentru a o utiliza mai târziu.

Include: 1 x Aparat de gătit cu aburi/blender; 1 x Spatulă; 1 x Pahar gradat; 1x Carte de reţete. 

Specificaţii tehnice

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.