produse

Set de 2 tetine Philips AVENT Natural SCF045/27, 3 luni, Tetine moi și flexibile din silicon fără BPA, Debit ajustabil, Design spiralat cu petale, Supapă anti-colici, Anti-aplatizare

București: Stoc magazin
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
27,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF045/27
EAN: 8710103874089

Descriere

Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma mamelonului. Tetina mare care imită forma sânului permite o începere naturală a hrănirii similare cu alăptarea și facilitatea combinației alăptării cu hrănirea cu biberonul.

Design flexibil, anti-aplatizare, striat al tetinei. Petalele și striațiile din interiorul tetinei asigură flexibilitatea fără aplatizare, pentru hrănire neîntreruptă.

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor și a disconfortului. Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebelușului, pentru a reduce colicile și disconfortul.

Sunt disponibile tetine cu diferite debite. Gama Philips Avent Natural oferă diferite niveluri de flexibilitate a tetinei și debite pentru fiecare etapă de dezvoltare a copilului

Silicon moale și fin pentru nevoile în schimbare ale copilului tău. Tetină fină, rezistentă la mușcături, concepută pentru nevoile în schimbare ale copilului tău.

 

magNET.ro-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare00%2829%29.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.