produse

Aparat 4-în-1 pentru prepararea mâncării bebeluşilor Philips AVENT SCF885/01, Prepară solide 1 litru - lichide 720ml, Prepară la abur, Amestecă, Dezgheață, Reîncălzește, Carte cu rețete

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF885/01
EAN: 8710103870883
Lansat în: Q4 2016
Date brute
G: 3,32kg
L: 36,80cm
l: 24,50cm
Î:19,40cm

Descriere

Mâncare nutritivă fără efort, pentru bebeluşi

O modalitate unică de preparare la abur, pentru a găti sănătos. Prepararea la abur este un mod de a găti sănătos. Tehnologia noastră unică permite aburului să circule de jos în sus, pentru ca toate ingredientele să poată fi gătite uniform, fără fierbere. Gustul bun, textura şi lichidele de preparare se păstrează pentru combinare.

De la preparare la abur la amestecare, totul într-un singur vas uşor de utilizat. Vei găsi tot ceea ce-ţi trebuie pentru a pregăti mâncăruri nutritive pentru bebeluş într-un singur vas. După ce ingredientele sunt preparate la abur, nu mai trebuie decât să ridici vasul, să-l răstorni şi să-l blochezi pe poziţie, pentru a putea amesteca până obţii consistenţa dorită.

De la piureuri la mâncăruri solide, pentru fiecare etapă de diversificare. De la fructe şi legume foarte fin pasate la combinarea de ingrediente precum carne, peşte şi legume şi la oferirea, în final, a unor consistenţe mai solide. Aparatul nostru 4-in-1 pentru prepararea mâncării bebeluşilor te ajută în fiecare etapă de diversificare.

Prepară la abur, amestecă, dezgheaţă şi reîncălzeşte mâncărurile de casă preparate de tine. Aparatul 4-in-1 pentru prepararea mâncării bebeluşilor îţi permite să prepari mâncăruri de casă nutritive, utilizând un singur vas. Poţi servi mâncarea imediat sau o poţi depozita în containerul inclus, reîncălzind-o mai târziu cu ajutorul funcţiilor de reîncălzire sau de decongelare uşor de utilizat.

Reţete gustoase pentru diversificare, oferite de dr. Emma Williams. Cu ajutorul nutriţionistului pediatru dr. Emma Williams, îţi oferim sfaturi pentru diversificat şi reţete şi idei de preparate proaspete gustoase, pentru a te ajuta să-i oferi bebeluşului tău un început sănătos în viaţă şi să creezi obiceiuri alimentare sănătoase de lungă durată.

Găteşte până la 4 mese odată, utilizând vasul de 1000 ml. Aparatul 4-in-1 pentru prepararea mâncării bebeluşilor îţi permite să economiseşti timp preţios şi totodată să planifici din timp. Vasul are o capacitate de 1000 ml, astfel încât poţi găti până la patru mese odată. Serveşte o masă şi depozitează trei în frigider sau în congelator, pentru mai târziu.

Vas şi lamă lavabile în maşina de spălat vase şi rezervor de apă uşor de accesat. Chiar şi după ce ai terminat de gătit mâncarea, aparatul 4-in-1 pentru prepararea mâncării bebeluşilor este în continuare foarte practic. Vasul şi lama sunt lavabile în maşina de spălat vase, iar rezervorul de apă, datorită designului deschis, este uşor de curăţat şi de reumplut şi îţi permite să găteşti de fiecare dată cu abur curat.

Descoperă reţete hrănitoare, clipuri video amuzante şi sugestii şi recomandări. Descarcă aplicaţia pentru sfaturi despre diversificarea bebeluşului. Descoperă reţete nutritive şi uşor de preparat, care ţin pasul cu etapele de dezvoltare ale copilului. Citeşte ghiduri de gătit pas cu pas, vizionează clipuri video amuzante şi instructive şi află numeroase sugestii şi recomandări utile, care te vor ajuta să faci diversificarea cât mai uşoară posibil.

Notificare prin avertizare sonoră. Nu este nevoie să aştepţi sau să supraveghezi. Un semnal sonor distinct te anunţă când mâncarea este gătită perfect. Nu mai trebuie decât să răstorni vasul, să amesteci şi să serveşti mâncarea sau să o depozitezi pentru a o utiliza mai târziu.

Accesorii incluse: 1 x Spatulă; 1 x Carte de reţete; 1 x Vas de păstrare (240 ml). 

Specificaţii tehnice

magNET.ro-este-partener-Philips-AVENT-cani-suzete-tetine-pompe-sisteme-de-monitorizare.jpg
 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.