produse

Încălzitor de biberoane Philips AVENT Premium Sunshine SCF358/00, 400W, 150ml în 3min, Control inteligent al temperaturii, Încălzește-decongelează rapid, KeepWarm 60min, Chalk Grey

București: Doar 3 rămase
Estimat livrare
Luni 29 Apr. - Marți 30 Apr.

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
PRP: 299,00 Lei
Diferență: 104,01 Lei
194,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: SCF358/00
EAN: 8710103923091
Lansat în: Q1 2021
Date brute
G: 0,77kg
L: 18,50cm
l: 17,50cm
Î:16,00cm

Documente oficiale

Descriere

Controlul inteligent al temperaturii încălzeşte la temperatura ideală. Setează volumul de lapte, apasă butonul de pornire şi lasă controlul inteligent al temperaturii să se ocupe de restul. Acesta detectează temperatura iniţială a laptelui, îl încălzeşte rapid la temperatura ideală şi îl menţine acolo până la 60 de minute.

Funcţie de decongelare pentru recipientele cu lapte şi hrană pentru bebeluşi. Vrei să ai rezerve de hrană în congelator? Încălzitorul de biberoane dezgheaţă rapid recipientele cu lapte şi hrană pentru bebeluşi.

Încălzeşte atât recipientele cu hrană pentru copii, cât şi recipientele cu lapte. Când micuţul tău este pregătit să treacă la alimente solide, încălzitorul de biberoane dezgheaţă şi încălzeşte şi recipientele cu hrană pentru bebeluşi.

Uşor de curăţat. Realizat dintr-o singură bucată, astfel încât curăţarea este uşoară şi te poţi bucura de mai mult timp cu cel mic.

Menţine temperatura ideală timp de până la 60 de minute. Încălzitorul nostru de biberoane menţine temperatura perfectă timp de până la 60 de minute în cazul în care ai nevoie de mai multă flexibilitate cu ora mesei.

Compatibil cu cele mai importante mărci de biberoane şi recipiente de hrană pentru bebeluşi. Conceput pentru a se potrivi cu biberoanele Philips Avent preferate şi principalele mărci de biberoane şi recipiente de hrană pentru bebeluşi.

*Cu 150 ml/5 oz de lapte la o temperatură de 20 °C/70 °F într-un biberon Philips Avent Natural de 260 ml/9 oz.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.