produse

Cană de tranziţie Natural Philips AVENT SCF262/06, Tetină cu debit mediu, Capacitate 150 ml/5 oz, Peste 4 luni

București: Doar 1 rămasă
Estimat livrare
Vineri 26 Apr. - Luni 29 Apr.

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
39,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Condiție: Nou
COD: SCF262/06
EAN: 8710103874324
Date brute
G: 0,11kg
L: 12,50cm
l: 12,20cm
Î:9,00cm

Descriere

Mânere de trecere cu atingere delicată, pentru mâini mici. Mânerele de trecere ajută copilul să ţină cana şi să bea independent. Aceste mânere au o formă special concepută pentru ca mâinile mici să o prindă cu uşurinţă şi sunt şi cauciucate, pentru o prindere fără alunecare.

Supapă anti-colici concepută pentru reducerea colicilor şi a disconfortului. Supapa anti-colici concepută pentru a împiedica pătrunderea aerului în burtica bebeluşului, pentru a reduce colicile şi disconfortul.

Compatibilă cu biberoanele şi cănile Philips Avent. Toate biberoanele şi cănile Philips Avent sunt compatibile, mai puţin biberoanele din sticlă şi cănile „Sunt mare”/„Prima mea cană de copil mare”. Poţi combina şi potrivi aşadar piesele pentru a crea cana perfectă, care să se potrivească nevoilor individuale de dezvoltare ale copilului tău.

Design spiralat flexibil combinat cu petale de confort. Design spiralat flexibil, combinat cu petalele noastre unice de confort pentru a crea o tetină flexibilă, care permite o hrănire mai naturală, fără aplatizarea tetinei.

Această cană nu conţine BPA*. Cana Philips Avent Natural este confecţionată din materiale fără BPA* (polipropilenă).

Toate piesele sunt lavabile în maşina de spălat vase pentru mai mult confort. 

*0 % BPA, ca urmare a reglementării UE 10/2011.
*Ce sunt colicile şi cum afectează bebeluşii? Colicile sunt provocate de aerul înghiţit în timpul hrănirii, ceea ce măreşte disconfortul în sistemul digestiv al bebeluşului. Printre simptome se numără plânsul, agitaţia, gazele intestinale şi regurgitaţia.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.