produse

Biberon Philips Avent SCF699/17, 1 biberon Natural, 2 oz/60 ml, Tetină pentru primul debit, etape de dezvoltare 0-6 luni

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SCF699/17
EAN: 8710103738718
Date brute
G: 0,10kg

Descriere

Ideal pentru nou-născuţi. Uşor de combinat cu alăptarea.

Tetină cu debit lent. Dimensiunea mai mică a orificiului oferă un debit mai controlat pentru bebeluşii care sug mai încet. Tetina pentru primul debit Natural oferă debitul ideal la care să începi alăptarea la biberon pentru bebeluşul tău.

Biberon mai mic de 2 oz/60 ml conceput pentru hrănirea nou-născuţilor. Un biberon cu dimensiune mai mică pentru a te ajuta să asiguri cantitatea adecvată pentru burtica bebeluşului tău

Tetină moale, texturată. Tetina texturată şi moale este foarte similară cu sânul.

Sistem anti-colici avansat cu două supape inovatoare. Design inovator cu două supape conceput să reducă colicile şi disconfortul, direcţionând aerul în biberon şi nu în burtica bebeluşului.

Începere naturală a hrănirii datorită tetinei ce imită forma sânului. Tetina mare ce imită forma mamelonului face posibilă hrănirea similară cu alăptarea şi facilitează capacitatea bebeluşului tău de a combina alăptarea cu hrănirea de la biberon.

Acest biberon nu conţine BPA. Biberonul Philips Avent Natural este confecţionat din materiale fără BPA (polipropilenă).

Petale unice pentru o tetină moale, flexibilă, fără aplatizare. Petalele din interiorul tetinei sporesc delicateţea şi flexibilitatea fără aplatizarea tetinei. Bebeluşul tău se va bucura de o hrănire mai confortabilă şi mai satisfăcătoare.

Disponibil în diferite dimensiuni. Biberonul Philips Avent Natural este disponibil în 4 dimensiuni: 2 oz/60 ml, 4 oz/125 ml, 9 oz/260 ml şi 11 oz/330 ml. Biberoanele sunt disponibile atât la bucată, cât şi la pachet.

Compatibil cu gama Philips Avent. Biberonul Philips Avent Natural este compatibil cu gama Philips Avent, cu excepţia biberoanelor şi a mânerelor de cană Classic. Te sfătuim să utilizezi biberoanele Natural exclusiv cu tetine Natural.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.