produse

Uscător de păr Philips Seria 5000 BHD514/00, 2300W, Flux rece, 6 setări de temperatură și viteză, Cablu 1.8m, Difuzor care adaugă volum părului, ThermoShield, Violet Metalic

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD514/00
EAN: 8710103977193
Date brute
G: 0,95kg
L: 23,00cm
l: 1,00cm
Î:31,00cm

Descriere

Tehnologia ThermoShield. Oferă o protecție excelentă părului tău, un senzor care detectează căldura excesivă controlează în mod activ temperatura aerului din uscător, protejând părul împotriva deteriorării. Menține temperatura de uscare la un nivel optim, prevenind astfel supraîncălzirea părului.

Uscare cu 20% mai rapidă. Și debit puternic de aer datorită puterii de 2.300 de wați, un flux de aer mai puternic datorită puterii de 2300 W accelerează uscarea cu 20% **, protejând în același timp părul.

Motorul său puternic. Generează un flux de aer de până la 110 km/h, motorul eficient al acestui uscător a fost dezvoltat având în vedere utilizarea profesională. Generează un flux de aer de până la 110 km / h **** pentru uscare rapidă și coafare ușoară.

BHD514_00-00.jpg

Ionizare cvadruplă. Pentru păr neted și strălucitor, acest sistem ionic extrem de eficient emite până la 80 de milioane de ioni într-o singură uscare prin suflare pentru păr drept și strălucitor.

Control precis. Cu 6 setări de temperatură și viteză, alegeți cu ușurință combinația de temperatură și viteză care se potrivește cel mai bine părului și stilului dvs. Șase setări diferite vă oferă un control precis asupra stilului dvs.

Flux de aer rece. Pentru a completa aspectul, butonul de suflare rece oferă o explozie intensă de aer rece. Se folosește după coafarea părului pentru a finaliza coafarea și a-i da forma finală.

Pieptene de stil îngust.Capacul îngust concentrează precis aerul pentru o conturare precisă.

BHD514_00-01.jpg

Specificații:
-Tehnologie ThermoShield: da.
-Îngrijire ionică cvadruplă
-Capac:11 mm.
-Un difuzor care adaugă volum părului: da.
-Setări de temperatură / viteză: 6.
-Flux de aer rece: da.
-Urechea atârnată: da.
-Putere: 2300 wați.
-Lungimea cablului: 1,8 m.
-Motor: DC.
-Tensiune: 220-240V.
-Culoare / finisaj: violet metalic.
-2 ani garanție mondială: da.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.