produse

Uscător de păr Philips BHD176/00 [Gama DryCare]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD176/00
Date brute
G: 1,07kg

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină electrizarea, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr catifelat şi drept care străluceşte de frumuseţe.

Greutate redusă. Uscătorul de păr Philips DryCare Pro are un design mai uşor şi compact, fiind astfel mai uşor de utilizat. Mânerul are un design ergonomic, fiind astfel mai uşor de prins şi de ţinut.

Jet de aer rece, o rafală de aer rece pentru a vă fixa coafura. O funcţie profesională esenţială, butonul Cool Shot asigură un flux intens de aer rece. Acesta este utilizat după coafare pentru fixarea coafurii.

Uscare rapidă, motor c.a. puternic. Philips DryCare Pro 2200 W are un motor CA de înaltă performanţă, dezvoltat pentru piaţa profesională. Acesta generează o viteză a aerului de până la 95 km/h pentru rezultate rapide şi eficiente.

Difuzorul creşte volumul pentru bucle şi coafuri ample. Difuzorul de volum distribuie fluxul de aer pe păr, amplificând volumul şi reducând cârlionţii în timpul uscării. Pentru rezultate excelente, menţine difuzorul aproape de calotă şi de zona rădăcinilor. Textura delicată a difuzorului va adăuga volum, va maximiza grosimea, elasticitatea şi va modela buclele.

Putere de 2200 W pentru uscare rapidă, de înaltă performanţă. Uscătorul de păr DryCare Pro are un flux de aer rapid şi de înaltă performanţă pentru 2200 W de uscare profesională şi rezultate de coafare.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

Şase setări flexibile de viteză şi căldură pentru control complet. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi viteză pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin, uscare şi coafare precise.

Concentrator de 7 mm pentru rezultate de coafare perfecte. Orificiul de 7 mm pentru duză concentrează fluxul de aer pentru coafare de precizie pe zone specifice. Accesoriul ideal pentru periere în timpul uscării şi al coafării.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.