produse

Uscător de păr Philips BHD030/00 [Gama DryCare Essential]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD030/00
Date brute
G: 0,71kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

Tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Oferă părului tău îngrijire instantanee cu tratament ionic. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Astfel se obţine un păr mătăsos şi drept, care străluceşte frumos.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

2000 W pentru o uscare rapidă. Acest uscător de păr de 2000 W creează nivelul perfect de flux de aer şi putere de uscare pentru un păr frumos în fiecare zi.

3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin. Configurează şi controlează cu uşurinţă setările de căldură şi de viteză, pentru a crea coafura perfectă. Alege dintre 3 setări de căldură şi 2 de viteză pentru control deplin şi pentru uscare şi coafare precise

Concentrator de 11 mm pentru flux de aer concentrat, perfect pentru coafare. Orificiul de 11 mm al concentratorului centrează fluxul de aer pentru coafare de precizie pe zone specifice. Accesoriul ideal pentru periere în timpul uscării şi al coafării.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura. O setare profesională esenţială, Cool Shot asigură un val de aer rece. Utilizează-l după coafare, pentru a fixa şi finisa coafura.

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maximă. Cablu de 1,8 m.

Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă. La baza mânerului se află un cârlig cauciucat. Utilizează-l pentru a-l depozita cu uşurinţă, acasă sau la hotel.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.