produse

Uscator de păr Philips BHD006/00 [Gama DryCare Essential]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHD006/00
Date brute
G: 0,60kg

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

1600 W pentru uscare delicată. Acest uscător de păr de 1600 W creează un flux de aer optim şi o putere de uscare delicată pentru un păr frumos în fiecare zi.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

3 setări flexibile pentru viteză, pentru uscare delicată. Acest uscător de păr oferă 3 combinaţii de viteză/căldură selectate în prealabil, pentru a obţine coafura perfectă rapid şi uşor.

Jetul de aer rece îţi fixează coafura. O setare profesională esenţială, Cool Shot asigură un val de aer rece. Utilizează-l după coafare, pentru a fixa şi finisa coafura.

Conceput pentru o uscare mai silenţioasă. Designul grilei de admisie a aerului permite accesul unui flux crescut de aer în timp ce forma şi dimensiunea uscătorului îmbunătăţesc fluxul de aer prin uscător. Rezultatul este o putere de uscare mai rapidă, mai eficientă. Philips Essential Care de 1600 W este cu 20% mai silenţios decât HP4940. Acum îți poți usca părul fără niciun compromis în materie de performanţă.

Mâner pliabil pentru depozitare uşoară. Acest uscător de păr are un mâner pliabil, fiind uşor de împachetat, depozitat şi purtat cu tine oriunde mergi. Tensiune dublă pentru a putea fi utilizat în întreaga lume.

Tensiune dublă pentru a putea fi utilizat în întreaga lume.

Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă. La baza mânerului se află un cârlig cauciucat. Utilizează-l pentru a-l depozita cu uşurinţă, acasă sau la hotel.

Cablu de 1,8 m pentru flexibilitate maximă. Cablu de 1,8 m.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.