produse

Placă de întins părul Philips EssentialCare HP8323/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP8323/00
EAN: 8710103748700
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 0,44kg
L: 31,10cm
l: 8,60cm
Î:6,50cm

Descriere

Plăci lungi pentru îndreptare rapidă şi uşoară. Plăcile de dimensiuni mai mari asigură un contact mai bun cu părul şi vă ajută să obţineţi mai repede rezultatul dorit.

Temperatură profesională de 210°C pentru rezultate perfecte. Această temperatură ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi îţi oferă aspectul perfect pe care ţi-l doreşti.

Două setări de căldură potrivite tipului tău de păr. Două setări de căldură (180°C şi 210°C) potrivite tipului tău de păr.

Păr strălucitor şi drept. Plăcile ceramice din turmalină emit ioni negativi care creează păr strălucitor, neelectrizat şi drept.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Placa de păr are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 de secunde

Clemă de închidere pentru mâner, care facilitează stocarea în siguranţă. Placa de păr dispune de un mecanism de blocare pentru închidere. Situat la baza aparatului, acest mecanism de blocare blochează plăcile, accelerează şi simplifică depozitarea şi te ajută la protejarea aparatului împotriva deteriorării accidentale.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Cârlig de depozitare uşoară pentru depozitare convenabilă. Cârligul cauciucat este situat pe baza mânerului şi asigură o altă opţiune de depozitare, convenabilă mai ales pentru utilizarea acasă sau la un hotel.

Tensiune universală. Tensiune universală pentru a obţine companionul de călătorie perfect

2 ani garanţie internaţională. 2 ani garanţie internaţională.

Cablu de alimentare de 1,8 m

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.