produse

Placă de îndreptat părul ROWENTA Ultimate Experience Inimitable SF8230F0, Uz Dry, Absolute Straight, Curls and Waves, Plăci înveliș ceramic 25x90mm, Înveliș de lac Ultra Glide, C2.7m

Stoc epuizat

Fabricat in*:

South Korea
Coreea de Sud
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Garanție comercială 1 an
Asigurată de: ROWENTA România
COD: SF8230F0
EAN: 3121040083901
Lansat în: Q3 2021
Date brute
G: 0,94kg
L: 32,80cm
l: 10,40cm
Î:6,00cm

Documente oficiale

Descriere

De acum înainte, tehnica profosionistă este la dispoziția ta. Nimic nu se compară cu sentimentul de proaspăt ieșit din salon. Acum placa de îndreptat părul Rowenta Ultimate Experience Inimitable îți va permite să reproduci acest sentiment incredibil chiar în confortul locuinței tale. Experimentează cu o unealtă excepțională ce-ți va revoluționa rutina de înfrumusețare datorită învelișului de lac Ultra Glide, prizei speciale pentru stilizare profesională și a rezultatelor perfecte obținute cu grijă pentru un look excepțional.
Rowenta Ultimate Experience este o placă de îndreptat părul de înaltă performanță ce beneficiază de un pieptene fin și transformă până și cele mai dificile sesiuni de stilizare în unele profesionale cu rezultate perfecte chiar în confortul locuinței tale. Experimentează cu o unealtă excepțională ce-ți va revoluționa rutina de înfrumusețare datorită învelișului de lac Ultra Glide, prizei speciale pentru stilizare profesională și a rezultatelor perfecte obținute cu grijă pentru un look excepțional.

SF8230F0-000.jpg

Caracteristici esențiale:
-PROIECTAT PENTRU ÎNDREPTARE PERFECTĂ.
Bucură-te de performanțe premium oferite de o placă de îndreptat părul cu pieptene inclus ce reproduce mișcarea unui hairstylist profesionist pentru eficiență de neegalat.
-REZULTATE PROFESIONALE DE LA RĂDĂCINI LA VÂRFURI.
Pieptenele încorporat ghidează șuvița de păr prin plăcile flotante 3D de la rădăcini până la vârfuri cu o forță de apăsare egală și temperatură constantă, tehnologia Thermocontrol oferă control sporit asupra temperaturii și difuzie optimă a căldurii pentru rezultate perfecte.
-STRĂLUCIRE & ÎNGRIJIRE.
Combinația dintre alunecarea perfectă a pieptenului și plăcilor oferă o experiență de stilizare fără efort, plăcile nu agață sau smulg firele de păr, astfel, acesta beneficiază de o îngrijire sporită și de un plus de strălucire. Bucură-te de rezultate perfecte, ca la salon, în deplină siguranță.
-ALUNECARE PERFECTĂ.
Marginile rotunjite, suprafața de contact fină și învelișul exclusiv de lac Ultra Glide obținut prin tratament termic îți vor permite să obții o alunecare perfectă de fiecare dată.
-PRIZĂ SPECIALĂ.
Ultimate Experience a fost proiectată special să ofere control sporit și precizie înaltă sesiunilor de stilizare, cu un nivel redus de presiune.
-SCHIMBĂ-ȚI STILUL.
Noua placă de îndreptat părul Rowenta este un produs versatil, ce se va adapta perfect stilului tău datorită pieptenului detașabil ce-ți va permite să transformi placa de îndreptat într-un ondulator într-o clipă. Marginile rotunjite sunt ideal atât pentru a îndrepta părul, cât și pentru a creea bucle perfecte, plăcile flotante 3D și învelișul Ultra Glide garantează o alunecare ușoară și rapidă pentru rezultate perfecte.
-PARTENERUL PERFECT PENTRU STILIZARE ORIUNDE, ORICÂND.
Placa este gata de utilizare în numai 25 de secunde pentru ca tu să arăți impecabil într-un timp scurt, designul compact și cablul lung de alimentare îți vor permite să-ți stilizezi coafura oriunde, oricând.
-5 TREPTE DE TEMPERATURĂ.
Bucură-te de versatilitate sporită și precizie datorită celor 5 trepte de temperatură - 120, 140, 160, 180, 200 °C. Treptele de temperatură joasă 120 și 140 °C limitează căldura pentru a putea face ajustări între 2 sesiuni de stilizare, obține rezultate perfecte pe orice tip de păr fără a trece de 200°C pentru eficiență maximă și protecție sporită - la fel de eficientă ca o placă de îndreptat la 230 °C*.
-XPERTIZĂ PROFESIONALĂ ROWENTA.
Expertiza Rowenta îți pune la dispoziție calitatea premium dobândită în peste 90 de ani de experiență în materie de stilizare, precum și parteneriatul apropiat cu liderii mondiali în îngrijirea părului.
-STILIZARE FĂRĂ GRIJI.
Bucură-re de un plus de confort datorită funcțiilor sigure precum avertizarea sonoră la Pornire/Oprire, Oprire automată după 45 de minute și un suport.

SF8230F0-001.jpg

Specificații:

Zonă corporală păr.
Tip utilizare: uz casnic.
Utilizare: păr uscat.
Destinat pentru: îndreptare.
Material înveliș: ceramică.
Trepte temperatură: 5
Funcții:

control temperatura,
afisaj digital,
placi mobile.
 
Conținut pachet: 1 x placă de păr.
Temperatură maximă: 200 C.
Lungime cablu:  2.7 cm.
Lungime plăci: 90 mm.
Lățime plăci: 25 mm.
Culoare: negru / maro.




 

                                                                              magNET.partener_Re.jpgres_44708c39151be223f875accacf5773d6%282%29.webp


Scurtă istorie: Rowenta este unul dintre cele mai îndrăgite branduri germane tradiționale, de dispozitive pentru îngrijirea părului și de aparate de ras/bărbierit. Calitatea excepțională îi asigură clienți fideli, încă din anul 1909. Rowenta și-a propus, de la bun început, să le facă oamenilor viața mai frumoasă, prin soluții inteligente, cu rezultate perfecte chiar și în cazul unei folosiri îndelungate a produsului. Progresele tehnologice inegalabile și designul practic și sofisticat au fost dintotdeauna atributele comune produselor Rowenta. Placa de îndreptat părul, ondulatorul, uscătorul de păr, epilatorul sau aparatul de ras Rowenta reprezintă doar o parte dintre produsele datorită cărora îngrijirea zilnică a corpului și a părului nostru devine mai ușoară și mai plăcută. Portofoliul brandului reflectă atribute cum ar fi calitatea, durabilitatea, designul sofisticat și accentul pe ecologie. Aceste proprietăți fac ca produsele Rowenta să creeze o impresie deosebit de favorabilă, chiar și pentru cei mai exigenți consumatori.

 

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.