produse

Perie cu aer cald Philips HP8656/00 [Gama ProCare]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP8656/00
Date brute
G: 0,95kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20ondulatoare%20uscatoare%20placi%20de%20intins%20parul.jpg

Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

1000 W pentru un păr frumos. Acest uscător de păr de 1000 W creează un flux de aer optim şi o putere de uscare delicată pentru un păr frumos în fiecare zi.

Perie termică de 38 mm pentru un păr lin. Peria termică are un diametru foarte larg de 38 mm. Lăţimea barei o face un instrument de coafat perfect pentru crearea de stiluri şi onduleuri fine.

Perie retractabilă pentru ondulare uşoară. Acest aparat Airstyler uşor de utilizat este simultan o perie de coafat şi un ondulator. Perii se retrag în perie la atingerea unui buton pentru a putea scoate uşor aparatul de coafat din păr. Rămâne doar o buclă elastică minunată.

Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat. Concentratorul funcţionează focalizând prin deschidere fluxul de aer spre anumite zone. Acesta asigură o coafare precisă şi este foarte indicat pentru retuşul sau finisarea unei coafuri.

Aparat pentru volum pentru mai mult volum la rădăcini. Acest aparat unic şi inovator pentru volum vă permite să creaţi volum acolo unde doriţi - la rădăcini.

Setare aer rece pentru uscare delicată. O setare de aer rece este o setare cu nivel redus de încălzire, care usucă delicat părul pentru a minimiza deteriorarea acestuia. Această funcţie este adecvată pentru toate tipurile de păr, dar în special pentru părul fin, uscat sau deteriorat. Este o setare perfectă pentru anotimpul călduros al verii!

Mai puţină supraîncălzire cu tehnologia de distribuire uniformă a căldurii. Tehnologia avansată Philips EHD se traduce prin faptul că accesoriile sunt proiectate pentru a distribui căldura în mod egal. Aceasta asigură o distribuire uniformă a căldurii - chiar şi la temperaturi ridicate - prevenind deteriorarea regiunilor fierbinţi. Aceasta oferă protecţie maximă părului împotriva supraîncălzirii, ajutându-vă astfel să aveţi un păr sănătos şi strălucitor.

Cea mai adecvată temperatură de uscare cu setarea ThermoProtect. Temperatura ThermoProtect oferă o temperatură de uscare optimă, precum şi protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer de putere, vei obţine cele mai bune rezultate, în mod delicat.

Perie dreptunghiulară pentru îndreptare pentru un păr drept cu aspect natural. Cu peria inovatoare dreptunghiulară pentru îndreptare puteţi obţine păr cu aspect drept, frumos şi sănătos fără a cauza deteriorarea părului.

Trei setări de căldură şi putere flexibile pentru mai mult control. Viteza şi căldura necesare pot fi reglate cu uşurinţă pentru a crea un rezultat final perfect. Trei setări flexibile asigură o coafare precisă şi personalizată.

Perii cu înveliş ceramic pentru mai multă îngrijire. Periile au un înveliş ceramic pentru a preveni uscarea excesivă. Ajută la distribuirea căldurii în mod egal şi la evitarea punctelor fierbinţi de pe păr, care conduc la supraîncălzirea şi uscarea excesivă a părului.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.