produse

Perie cu aer cald Philips EssentialCare HP8663/00, 650~800W, Cablu 1.8m, 3 setări, Îngrijire cu ioni, Perie dreptunghiulară, Perie termică 38mm, Perie cu peri 30mm, Concentrator îngust, ThermoP

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP8663/00
EAN: 8710103679301
Lansat în: Q3 2014
Date brute
G: 0,70kg
L: 32,60cm
l: 20,10cm
Î:6,10cm

Documente oficiale

Descriere

Coafare cu o putere de 800 W pentru rezultate frumoase. Perie cu aer cald cu flux de aer de 800 W pentru uscare şi coafare delicate. Obţine rezultate frumoase în fiecare zi.

Mai multă îngrijire cu tratament cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Tratamentul ionic asigură o uscare anti-statică. Ionii negativi elimină părul electrizat, tratează părul şi netezesc cuticulele părului pentru a intensifica strălucirea acestuia. Rezultatul este un păr neted şi drept care străluceşte de frumuseţe.

Setare de temperatură ThermoProtect. Setarea de temperatură ThermoProtect asigură o temperatură optimă de îngrijire şi o protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului. Cu acelaşi flux de aer puternic, vei obţine rezultate excelente într-un mod delicat.

Perie dreptunghiulară pentru îndreptare pentru un păr drept cu aspect natural. Cu peria inovatoare dreptunghiulară pentru îndreptare ataşată la mâner poţi obţine păr cu aspect drept, frumos şi sănătos fără a cauza deteriorarea părului.

Trei setări de căldură şi putere flexibile pentru mai mult control. Viteza şi căldura necesare pot fi reglate cu uşurinţă pentru a crea un rezultat final perfect. Trei setări flexibile asigură o coafare precisă şi personalizată.

Perie termică de 38 mm pentru stiluri şi bucle perfecte. Peria termică are un diametru foarte mare, de 38 mm. Lăţimea barei o face instrumentul de coafat perfect pentru crearea de stiluri şi onduleuri fine.

Perie retractabilă de 30 mm pentru onduleuri bine definite. Peria de 30 mm cu peri retractabili este concepută pentru coafare uşoară. Roteşte vârful periei şi las-o să alunece în afară pentru onduleuri bine definite.

Duză îngustă pentru un flux de aer concentrat. Foloseşte duza îngustă, care îţi oferă un flux de aer concentrat pentru aranjare precisă sau pentru retuşare.

Setare aer rece pentru uscare delicată. Setarea pentru aer rece foloseşte o temperatură scăzută pentru uscarea delicată a părului. Este foarte bună în special pentru părul fin, uscat sau deteriorat.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.