produse

Ondulator Phlips StyleCare Essential BHB862/00

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BHB862/00
EAN: 8710103819479
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 0,46kg
L: 36,80cm
l: 10,50cm
Î:5,50cm

Descriere

Bară de ondulare de 16 mm pentru onduleuri şi bucle elastice. Cu diametrul barei de 16 mm poţi crea bucle şi cârlionţi elastici, plini de viaţă, pentru un aspect vesel şi tineresc.

Înveliş ceramic protector pentru coafare extrem de delicată. Învelişul ceramic protector asigură distribuţia uniformă a căldurii şi mai puţină deteriorare a părului pentru păr moale şi strălucitor.

Temperatură ridicată de 200 °C pentru rezultate optime. Temperatura ridicată de 200 °C garantează rezultate optime, reducând în acelaşi timp la minim deteriorarea părului.

LED care luminează intermitent când dispozitivul este gata de utilizare. Ledul încetează să mai clipească când ondulatorul s-a încălzit şi este gata de utilizare.

Vârf rece pentru utilizare mai uşoară şi mai sigură. Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru uşurinţă optimă în utilizare.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 secunde.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

2 ani garanţie internaţională. Philips oferă garanţie completă de 2 ani pentru acest produs, pentru ca tu să beneficiezi de un produs pe care îl vei utiliza zilnic.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.