Ondulator Phlips BHB868/00 [Gama StyleCare Sublime Ends]

COD: BHB868/00
Stoc furnizor

Scoate-ţi în evidenţă buclele - Sublime Ends Curler este primul ondulator Philips conceput să-ţi protejeze vârfurile fragile atunci când te coafezi. Mulţumită tehnologiei premium SplitStop, poţi crea fără nicio grijă bucle moi, aşa că nu te mai ascunde şi ieşi din anonimat!

Citeste descrierea completa
217,00 Lei -31%
mai ieftin cu 68,00 Lei
149,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul
 

Tehnologie SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor. Secretul nostru pentru prevenirea absolută a despicării vârfurilor este noua tehnologie SplitStop. Este o combinaţie unică de performanţă optimă a încălzirii şi de niveluri reduse de frecare, pentru a menţine sănătatea părului tău de la rădăcină până la vârf. Nu apar schimbări bruşte de temperatură, ceea ce asigură distribuirea constantă şi uniformă a nivelului optim de căldură de-a lungul barei în timpul coafării. Bara este acoperită cu un strat ceramic fin, pentru reducerea tracţiunii pe şuviţele de păr. Conturează bucle perfecte, cu vârfuri mai sănătoase, pline de o viaţă nouă.

Infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire. Cheratina este ingredientul esenţial al părului, care îl face puternic, sănătos şi îi conferă un aspect superb. Bara ceramică este îmbogăţită cu cheratină, pentru a-ţi permite să-ţi îngrijeşti mai bine părul.

Până la 200°C pentru rezultate perfecte. Temperatura ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi să obţii aspectul buclat pe care ţi-l doreşti.

Cu 30% mai mult spaţiu pentru coafat pe bară, pentru păr lung sau des. Spaţiu suplimentar pentru coafat pe bară, pentru ondularea mai uşoară, chiar şi a părului lung sau des.

Vârf rece pentru utilizare mai uşoară şi mai sigură. Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru uşurinţă optimă în utilizare.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară. Stativul de siguranţă îţi permite să laşi jos ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 secunde.

Funcţie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentală. Deţine mereu controlul. Cu funcţia de blocare automată a butoanelor, nu mai schimbi accidental temperatura.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Oprire automată pentru utilizare în siguranţă. Acest aparat de coafat a fost echipat cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Bară mare de 32 mm pentru bucle delicate. Bară mare de 32 mm pentru bucle delicate.

8 setări digitale de temperatură pentru control absolut. Afişajul digital, cu 8 setări de temperatură, îţi oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea accidentelor.

* - după 2 ani de utilizări simulate pentru ondulare la 180°C pe un eşantion de populaţie europeană medie, cu păr fără vârfuri despicate.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului