Ondulator Phlips BHB864/00 [Gama StyleCare]

COD: BHB864/00
Stoc magazin

O înfăşurare pentru bucle perfecte - Realizează cu ușurință bucle perfecte, clasice, cu noul nostru ondulator. Bara acoperită cu înveliş ceramic din turmalină asigură pentru părul tău protecţie, un aspect drept şi strălucire perfectă. Temperatura de 200°C îţi permite să realizezi curbe frumoase dintr-o singură înfăşurare.

Citeste descrierea completa
159,99 Lei -19%
mai ieftin cu 31,09 Lei
128,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul
 

Plăci ceramice din turmalină pentru catifelare şi strălucire absolute. Bara ceramică netedă previne deteriorarea părului în timpul coafatului. Aceasta conţine o infuzie de turmalină, pentru a oferi buclelor o strălucire şi un luciu perfecte.

Până la 200°C pentru rezultate perfecte. Temperatura ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi să obţii aspectul buclat pe care ţi-l doreşti.

Bară medie de 25 mm pentru bucle clasice. Bară medie de 25 mm pentru bucle clasice.

Cu 30% mai mult spaţiu pentru coafat pe bară, pentru păr lung sau des. Spaţiu suplimentar pentru coafat pe bară, pentru ondularea mai uşoară, chiar şi a părului lung sau des.

Vârf rece pentru utilizare mai uşoară şi mai sigură. Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru uşurinţă optimă în utilizare.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară. Stativul de siguranţă îţi permite să laşi jos ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 secunde.

Funcţie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentală. Deţine mereu controlul. Cu funcţia de blocare automată a butoanelor, nu mai schimbi accidental temperatura.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Oprire automată pentru utilizare în siguranţă. Acest aparat de coafat a fost echipat cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

2 ani garanţie internaţională. Philips oferă garanţie completă de 2 ani pentru acest produs, pentru ca tu să beneficiezi de un produs pe care îl vei utiliza zilnic.

8 setări digitale de temperatură pentru control absolut. Afişajul digital, cu 8 setări de temperatură, îţi oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea accidentelor.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului