produse

Ondulator Phlips BHB864/00 [Gama StyleCare]

COD: BHB864/00
Bucureşti: Ultimul în stoc
Estimat livrare
Marți 28 Sept. - Miercuri 29 Sept.

Fabricat în*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii
169,99 Lei -26%
mai ieftin cu 45,00 Lei
124,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul
 

Plăci ceramice din turmalină pentru catifelare şi strălucire absolute. Bara ceramică netedă previne deteriorarea părului în timpul coafatului. Aceasta conţine o infuzie de turmalină, pentru a oferi buclelor o strălucire şi un luciu perfecte.

Până la 200°C pentru rezultate perfecte. Temperatura ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi să obţii aspectul buclat pe care ţi-l doreşti.

Bară medie de 25 mm pentru bucle clasice. Bară medie de 25 mm pentru bucle clasice.

Cu 30% mai mult spaţiu pentru coafat pe bară, pentru păr lung sau des. Spaţiu suplimentar pentru coafat pe bară, pentru ondularea mai uşoară, chiar şi a părului lung sau des.

Vârf rece pentru utilizare mai uşoară şi mai sigură. Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru uşurinţă optimă în utilizare.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară. Stativul de siguranţă îţi permite să laşi jos ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 secunde.

Funcţie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentală. Deţine mereu controlul. Cu funcţia de blocare automată a butoanelor, nu mai schimbi accidental temperatura.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Oprire automată pentru utilizare în siguranţă. Acest aparat de coafat a fost echipat cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

2 ani garanţie internaţională. Philips oferă garanţie completă de 2 ani pentru acest produs, pentru ca tu să beneficiezi de un produs pe care îl vei utiliza zilnic.

8 setări digitale de temperatură pentru control absolut. Afişajul digital, cu 8 setări de temperatură, îţi oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea accidentelor.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)