Ondulator Phlips BHB862/00 [Gama StyleCare Essential]

COD: BHB862/00
Stoc furnizor

Tot ce ai nevoie pentru bucle elastice - Bucle superbe uşor de obţinut. Înfăşoară şuviţa şi coafează pentru a obţine aspectul cârlionţat mult visat. Stratul ceramic adaugă strălucire şi luciu părului, conferindu-i elasticitate şi un aspect superb, plin de viaţă.

Citeste descrierea completa
108,99 Lei -22%
mai ieftin cu 24,09 Lei
84,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul
 

Bară de ondulare de 16 mm pentru onduleuri şi bucle elastice. Cu diametrul barei de 16 mm poţi crea bucle şi cârlionţi elastici, plini de viaţă, pentru un aspect vesel şi tineresc.

Înveliş ceramic protector pentru coafare extrem de delicată. Învelişul ceramic protector asigură distribuţia uniformă a căldurii şi mai puţină deteriorare a părului pentru păr moale şi strălucitor.

Temperatură ridicată de 200 °C pentru rezultate optime. Temperatura ridicată de 200 °C garantează rezultate optime, reducând în acelaşi timp la minim deteriorarea părului.

LED care luminează intermitent când dispozitivul este gata de utilizare. Ledul încetează să mai clipească când ondulatorul s-a încălzit şi este gata de utilizare.

Vârf rece pentru utilizare mai uşoară şi mai sigură. Vârful aparatului de coafat este fabricat dintr-un material termoizolant special, pentru a rămâne rece; îl poţi ţine în siguranţă în timpul coafării, pentru uşurinţă optimă în utilizare.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 60 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 60 secunde.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

2 ani garanţie internaţională. Philips oferă garanţie completă de 2 ani pentru acest produs, pentru ca tu să beneficiezi de un produs pe care îl vei utiliza zilnic.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului