Ondulator Philips BHB872/00 [Gama StyleCare Shine]

COD: BHB872/00
Exclusiv online

Bucle uimitoare şi onduleuri strălucitoare - Îți prezentăm ondulatorul Glam Shine. Primul ondulator Philips cu îngrijire cu ioni şi cu bară îmbogăţită cu titan, pentru bucle şi onduleuri care strălucesc superb. Indicatorul Curl Ready unic te ajută să realizezi bucle omogene de jur împrejur şi protejează împotriva supraîncălzirii.

Citeste descrierea completa
243,99 Lei -31%
mai ieftin cu 76,09 Lei
167,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul

Îngrijire cu ioni pentru păr strălucitor şi drept. Ionii negativi elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a intensifica luciul şi strălucirea acestuia. Rezultatul - bucle netede, catifelate şi strălucitoare.

Bară din aliaj de titan pentru rezultate perfecte. Titanul, utilizat profesional, este apreciat pentru robusteţe şi pentru transferul rapid de căldură, ceea ce are drept rezultat un coafat mai performant. Bara este îmbogăţită cu titan, pentru rezultate excelente.

Indicatorul unic Curl Ready previne supraîncălzirea părului. Indicatorul unic Curl Ready te anunţă când bucla este gata, emiţând o alertă sonoră. Această funcţie inovatoare te ajută să obţii bucle şi onduleuri minunate, prevenind, în acelaşi timp, supraîncălzirea părului. Poţi să te coafezi întotdeauna fără a-l utiliza, dacă preferi alte durate de coafare.

Până la 210°C pentru rezultate perfecte. Temperatura ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi să obţii aspectul buclat pe care ţi-l doreşti.

Bară mai lungă pentru păr lung sau des. Acest ondulator are o bară lungă, de 160 mm, ideală pentru ondularea părului cu firul lung sau gros.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară. Stativul de siguranţă îţi permite să laşi jos ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 45 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 45 secunde.

Funcţie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentală. Deţine mereu controlul. Cu funcţia de blocare automată a butoanelor, nu mai schimbi accidental temperatura.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

9 setări digitale de temperatură pentru control absolut. Afişajul digital, cu 9 setări de temperatură, îţi oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea accidentelor.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului