Ondulator Philips BHB871/00 [Gama StyleCare Sublime Ends]

COD: BHB871/00
Stoc magazin

Scoate-ţi în evidenţă buclele - Sublime Ends Curler este primul nostru ondulator conceput să-ţi protejeze vârfurile fragile atunci când te coafezi. Mulţumită tehnologiei premium SplitStop, poţi crea fără nicio grijă bucle cu aspect natural, aşa că nu te mai ascunde şi ieşi din anonimat!

Citeste descrierea completa
209,99 Lei -20%
mai ieftin cu 41,09 Lei
168,90 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garantie 24 luni.
Garantie Persoana Juridica 12 luni.

Descriere

magNET.ro este Partener Philips Romania - ondulatoare, uscatoare, placi de intins parul
 

Tehnologie SplitStop pentru prevenirea despicării vârfurilor. Secretul nostru pentru prevenirea absolută a despicării vârfurilor este noua tehnologie SplitStop. Este o combinaţie unică de performanţă optimă a încălzirii şi de niveluri reduse de frecare, pentru a menţine sănătatea părului tău de la rădăcină până la vârf. Nu apar schimbări bruşte de temperatură, ceea ce asigură distribuirea constantă şi uniformă a nivelului optim de căldură de-a lungul barei în timpul coafării. Bara este acoperită cu un strat ceramic fin, pentru reducerea tracţiunii pe şuviţele de păr. Conturează bucle perfecte, cu vârfuri mai sănătoase, pline de o viaţă nouă.

Infuzie de cheratină pentru o mai bună îngrijire. Cheratina este ingredientul esenţial al părului, care îl face puternic, sănătos şi îi conferă un aspect superb. Bara ceramică este îmbogăţită cu cheratină, pentru a-ţi permite să-ţi îngrijeşti mai bine părul.

Bară mai lungă pentru păr lung sau des. Acest ondulator are o bară lungă, de 160 mm, ideală pentru ondularea părului cu firul lung sau gros.

Până la 210°C pentru rezultate perfecte. Temperatura ridicată îţi permite să schimbi forma părului şi să obţii aspectul buclat pe care ţi-l doreşti.

Stativ de siguranţă pentru utilizare uşoară. Stativul de siguranţă îţi permite să laşi jos ondulatorul în siguranţă în timpul utilizării.

Durată scurtă de încălzire, gata de utilizare în 45 de secunde. Acest dispozitiv de coafat are o durată de încălzire scurtă, fiind gata de utilizare în 45 secunde.

Funcţie de blocare a butoanelor pentru a evita pornirea accidentală. Deţine mereu controlul. Cu funcţia de blocare automată a butoanelor, nu mai schimbi accidental temperatura.

Roteşte cablul pentru a preveni încurcarea. Cablul cu articulaţie utilă permite rotirea cablului pentru a preveni încurcarea acestuia.

Oprire automată pentru utilizare în siguranţă. Acest aparat de coafat a fost echipat cu o funcţie de oprire automată. Această funcţie a fost concepută pentru a-ţi asigura liniştea. Dacă este lăsat pornit, aparatul se va opri automat după 60 de minute.

Cablu de alimentare de 1,8 m. Confortabil de utilizat graţie lungimii cablului de alimentare de 1,8 m.

9 setări digitale de temperatură pentru control absolut. Afişajul digital, cu 9 setări de temperatură, îţi oferă control absolut pentru a adapta temperatura la tipul părului tău, pentru prevenirea accidentelor.

* - după 2 ani de utilizări simulate pentru ondulare la 180°C pe un eşantion de populaţie europeană medie, cu păr fără vârfuri despicate.

Inregistreaza-ti produsul Philips la tombola castiga premii
 

Datele tehnice

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului