produse

Aparat de tuns și ras Braun MGK7021

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81679709
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Îngrijirea bărbii. Obține o lungime a bărbii de la 0,5 la 21 mm cu doar 4 piepteni și creează linii și contururi precise pe gât și obraji cu ajutorul capului de tuns principal. Elimină firele de păr din zonele mai mici, precum zona din jurul buzelor, cu ajutorul accesoriului de tuns în detaliu.

Tunderea părului. Taie părul la lungimea dorită - de la 0,5 la 21 mm - cu ajutorul celor 2 piepteni reglabili cu dublă utilizare.

Bărbierit complet. Bărbierește fin gâtul, obrajii și fața cu aparatul de ras Gillette Fusion5 ProGlide cu tehnologia Flexball.

Tunsul corporal. Tunde în siguranță părul din toate zonele corpului, de la axilă până la piept și zona inghinală.

Tunsul părului din urechi și din nas. Îndepărtează în mod eficient părul din nas și din urechi fără tragere și disconfort.

Performanță. Lame de metal ascuțite pe toată durata de folosință a produsului Lamele de metal ascuțite pe toată durata de folosință a produsului te ajută să obții rezultate impecabile încă de la prima trecere. Fără apucare și tragere.

13 setări de precizie pentru lungime. Cu doar 4 piepteni pentru diferite stiluri de aranjare a bărbii și părului.

LED stare baterie și indicator de încărcare. Nu rămâi niciodată fără curent.

Reglează automat tensiunea. Aparatul pentru îngrijirea bărbii Braun se adaptează automat la orice tensiune cuprinsă între 100 V și 240 V. Practic, funcționează în orice țară din lume.

Mod automat de siguranță. Previne funcționarea când este conectat la priză.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.