produse

Aparat de tuns premium 18în1 Philips MultiGroom 7000 MG7785/20

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: MG7785/20
EAN: 8710103884224
Lansat în: Q3 2018
Date brute
G: 1,06kg
L: 25,50cm
l: 22,00cm
Î:7,50cm

Descriere

Tunde-ţi şi stilizează-ţi părul de pe faţă, cap şi corp cu 18 instrumente. Acest aparat de tuns multifuncţional îţi tunde şi stilizează cu uşurinţă părul facial, îţi scurtează părul şi îţi îngrijeşte corpul.

Tehnologie DualCut pentru precizie maximă, cu 2 lame suplimentare. Bucură-te de precizie maximă cu tehnologia DualCut, care oferă 2 lame suplimentare. Lamele din oţel se ating uşor una de cealaltă, ascuţindu-se reciproc în timpul utilizării. Astfel, lamele sunt ascuţite ca în prima zi chiar şi după 5 ani de utilizare.

Aparatul de tuns metalic îţi tunde cu precizie barba, părul şi părul de pe corp. Foloseşte aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fără pieptene pentru a obţine linii clare şi definite în jurul bărbii, gâtului şi liniei părului sau pentru a tunde părul de pe corp la o lungime minimă.

Aparatul de ras pentru corp rade cu uşurinţă părul de pe corp. Rade-te cu uşurinţă în zonele aflate mai jos de gât cu aparatul nostru de ras pentru corp. Sistemul nostru unic de protecţie a pielii protejează chiar şi cele mai sensibile zone ale corpului, permiţându-ţi să îţi razi părul confortabil, chiar şi la 0,5 mm.

Aparatul de ras de precizie desăvârşeşte linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului. Foloseşte aparatul de ras de precizie după tuns pentru a desăvârşi linia obrajilor, a bărbiei şi a gâtului.

Aparatul de tuns cu lamă lată tunde rapid chiar şi cel mai des păr. Creează-ţi rapid propriului stil. Aparatul de tuns cu lamă extralată de 41 mm tunde mai mult la fiecare trecere.

Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineşte linia bărbii sau a ciocului. Creează linii, contururi şi detalii fine cu precizie, pentru a-ţi defini sau schimba stilul.

Aparatul de tuns părul din nas elimină cu delicateţe părul nedorit din nas şi urechi. Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil.

11 piepteni pentru tunderea părului de pe faţă, cap şi corp. 2 piepteni pentru aspect nebărbierit (1, 2 mm), 1 pieptene reglabil pentru barbă (3-7 mm), 4 piepteni laţi pentru păr (4, 9, 12, 16 mm), 2 piepteni de păr graduali (stânga, dreapta) şi 2 piepteni pentru corp (3, 5 mm).

Timp de funcţionare: 5 ore de utilizare fără fir la fiecare încărcare. Bateria litiu-ion de înaltă performanţă asigură până la 5 ore de funcţionare la fiecare încărcare de 2 ore. O încărcare rapidă de 5 minute îţi permite un tuns complet.

Cadrul din oţel inoxidabil şi mânerul din cauciuc îmbunătăţesc controlul. Cadrul aparatului de tuns este fabricat din oţel inoxidabil pentru durabilitate îmbunătăţită, iar detaliile din cauciuc oferă cel mai bun confort şi control din clasa sa.

Rezistent la utilizare sub duş pentru utilizare şi curăţare comode. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a fi rezistent la apă, astfel încât să îl poţi utiliza confortabil la duş şi să îl poţi curăţa cu uşurinţă la robinet.

2 ani de garanţie şi tensiune universală. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 2 ani. Produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista şi au fost concepute pentru a oferi performanţă de încredere, de fiecare dată. Piesele acestui aparat de tuns nu necesită niciodată lubrifiere, iar bateria este compatibilă cu toate tensiunile internaţionale.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat multifuncțional
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Wet&Dry (păr umed, spumă)
Funcționare:Fără fir
Construcția lamelelor:Oțel inoxidabil
Lungime minimă (mm):0.5
Lungime maximă (mm):42
Opțiune stocare inclusă:Carcasă rigidă
Gamă:MultiGroom 7000
Model lansat (dar nu și produs în)::Q3 2018
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Rade:Da
Pentru față:Da
Pentru păr:Da
Pentru corp:Da
Accesoriu barbă:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:18
Piepteni:11
Trimmer de precizie:Da
Trimmer "nas și urechi":Da
Trimmer extra lat:Da
Shaver de precizie:Da
Perie pentru curățare:Da
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da (prindere din cauciuc)
Lavabil:Da (100%)
Impermeabil:Da
Lame lavabile:Da
Ascuțire automată:Da
Lubrifiere:Nu este necesară
Dispozitiv de tăiere detașabil:Da
Quick Charge:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Li-Ion)
Durată de funcționare (min):300
Durată de încărcare (min):120
Curent:AC
Voltaj (V):100-240
Avertismente LED
Baterie scăzută:Portocaliu (intermitent)
În timpul încărcării:Verde (intermitent)
Încărcat complet:Verde solid
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Negru
Materiale:Cadru din oțel inoxidabil
Mâner din cauciuc

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.