produse

Aparat de tuns barba cu aspirare Philips BT7520/15 [Gama BeardTrimmer 7000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BT7520/15
Date brute
G: 0,53kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Flux de aer optimizat pentru tuns lipsit de dezordine. Noul aparat de tuns barba cu aspirare de la Philips dispune de un flux de aer îmbunătăţit, cu 50 % mai puternic*. Sistemul puternic de aspirare captează până la 95 % din părul tăiat**, oferindu-ţi un tuns fără dezordine.

Orientează spre lame firele de păr lipite de piele pentru un tuns uniform. Tunde-ţi firele scurte de păr dintr-o singură mişcare cu sistemul nostru inovator Lift & Trim PRO. Acesta ridică firele de păr lipite de piele şi le orientează spre lamele metalice ascuţite, pentru o tăiere precisă.

Lamele metalice cu ascuţire automată sunt precise chiar şi fără lubrifiere. Lamele din oţel inoxidabil au tăiş dublu, ceea ce le permite să tundă cu precizie chiar şi cel mai des păr. Se ascut singure prin atingerea uşoară una de cealaltă, astfel încât nu este necesară înlocuirea sau lubrifierea pe întreaga durată de viaţă a aparatului de tuns.

20 setări pentru lungime blocabile, 0,5 - 10 mm cu precizie de 0,5 mm. Selectează lungimea preferată de tuns prin simpla rotire a roţii de reglare de pe mâner, până când se afişează lungimea pe care o doreşti, între 0,5 - 10 mm cu precizie de 0,5 mm. Lungimea aleasă este acum „blocată” pentru un tuns perfect uniform.

Aparat de tuns de precizie cu ataşare printr-un clic pentru contururi şi detalii perfecte. Tunde-ţi mustaţa sau defineşte detaliile şi contururile din zonele greu accesibile cu aparatul de tuns de precizie cu ataşare printr-un clic.

Până la 100 min. de funcţionare după o încărcare de 1 oră sau îl poţi ţine conectat la priză. Bateria Li-ion puternică asigură până la 100 de minute de utilizare fără fir după 1 oră de încărcare. Poţi folosi aparatul de tuns şi conectat la priză sau poţi folosi funcţia de încărcare rapidă, care îţi asigură un tuns complet după numai 5 minute de încărcare.

Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba. Indicatorul bateriei arată când bateria aparatului de tuns este descărcată, se încarcă sau este încărcată.

Doar goleşte compartimentul şi clăteşte lamele cu apă. Odată ce ai terminat, pur şi simplu clăteşte lamele şi pieptenele sub robinet, goleşte compartimentul pentru păr şi îndepărtează firele de păr rămase cu ajutorul periei de curăţare inclusă, pentru performanţă de durată.

2 ani garanţie. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea sunt livrate cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală şi nu necesită niciodată lubrifiere.

* - Faţă de predecesorul său Philips.
* - Testat pe covoare din păr, în medii de laborator.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.