produse

Aparat de tuns barba Philips QT4002/15 [Gama BeardTrimmer 3000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: QT4002/15
Date brute
G: 0,33kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Precizie de 1 mm. Setaţi aparatul de tuns la cea mai mică poziţie pentru o barbă perfectă de 3 zile, cu o lungime de numai 1 mm.

Setări pentru lungime uşor de selectat şi blocabile, 1-10 mm. Răsuceşte rotiţa pentru a selecta şi a bloca setările de lungime dorite: de la o barbă scurtă de 1 mm, la o barbă completă de 10 mm, în paşi precişi de 1 mm.

Lame din oţel inoxidabil care rămân ascuţite mult timp. Obţine un tuns perfect, dar protector, de fiecare dată. Lamele din oţel ale aparatului de tuns se ating uşor, ascuţindu-se reciproc în timp ce tund, astfel încât să rămână extrem de ascuţite şi la eficiente ca în prima zi.

Sugestii complete referitoare la piele pentru un contact delicat cu pielea. Lamele rămân bine ascuţite pentru a tăia întotdeauna părul uniform şi eficient, dar sunt prevăzute cu vârfuri rotunjite pentru a-ţi proteja pielea.

Până la 45 de minute de utilizare fără fir după 10 ore de încărcare. Numai reîncărcabile. Până la 45 de minute de alimentare fără fir după 10 ore de încărcare.

Design ergonomic pentru o manevrare mai uşoară. Uşor de ţinut şi folosit. Conceput pentru a te ajuta să tunzi acele zone greu accesibile.

Cap detaşabil pentru curăţare uşoară. Demontează capul şi clăteşte-l sub jet de apă pentru o curăţare uşoară. Usucă-l înainte de a-l pune înapoi în aparat.

2 ani garanţie. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 2 ani: produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista. Nu vei fi niciodată nevoit să îl lubrifiezi şi este compatibil cu toate voltajele internaţionale.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.