produse

Aparat de tuns barba Philips BeardTrimmer 5000 BT5502/15

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BT5502/15
EAN: 8710103885511
Lansat în: Q1 2019
Date brute
G: 0,41kg
L: 22,40cm
l: 14,00cm
Î:7,00cm

Descriere

Orientează spre lame firele de păr lipite de piele pentru un tuns uniform. Tunde-ţi firele scurte de păr dintr-o singură mişcare cu sistemul nostru inovator Lift & Trim PRO. Acesta ridică firele de păr lipite de piele şi le orientează spre lamele metalice ascuţite, pentru o tăiere precisă.

Lamele metalice cu ascuţire automată sunt precise chiar şi fără lubrifiere. Lamele din oţel inoxidabil au tăiş dublu, ceea ce le permite să tundă cu precizie chiar şi cel mai des păr. Se ascut singure prin atingerea uşoară una de cealaltă, astfel încât nu este necesară înlocuirea sau lubrifierea pe întreaga durată de viaţă a aparatului de tuns.

40 de setări de lungime blocabile de la 0,4 la 20 mm. Reglează pieptenii cu rotiţa de reglare la lungimea de tundere preferată şi obţine stilul de barbă dorit. Foloseşte pieptenele pentru barbă scurtă pentru setări de lungime de 0,4-10 mm sau pieptenele pentru barbă lungă, de 10-20 mm.

Paşi de precizie personalizabili pentru fiecare stil de barbă. Paşi de 0,2 mm între 0,4 şi 2 mm pentru un stil de barbă scurtă, precisă; paşi de 0,5 mm între 2 şi 5 mm pentru a obţine o barbă uniformă de 3 zile; paşi de 1 mm pentru peste 5 mm, pentru întreţinerea bărbii lungi.

Până la 90 min. de funcţionare după o încărcare de 1 oră sau îl poţi ţine conectat la priză. Încarcă aparatul de tuns barba timp de 1 oră pentru a obţine până la 90 de minute de utilizare fără fir sau pur şi simplu conectează-l la priza de perete. Altfel, funcţia de încărcare rapidă îţi asigură un tuns complet după numai 5 minute de încărcare.

100% rezistent la apă pentru curăţare uşoară şi riguroasă. Clăteşte pur şi simplu sub jet de apă aparatul de tuns barba rezistent la apă, pentru a-l curăţa în profunzime.

Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba. Indicatorul bateriei arată când bateria aparatului de tuns este descărcată, se încarcă sau este încărcată.

2 ani garanţie. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Acestea sunt livrate cu o garanţie internaţională de 2 ani şi compatibilitate cu tensiunea universală şi nu necesită niciodată lubrifiere.

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.