produse

Aparat de tuns barba Philips BeardTrimmer 9000 BT9297/15, Uz Dry, Complet lavabil, Lame oțel inoxidabil, 0.4~7mm, 1 pieptene, Accesoriu detalii, Autonomie 80min, Sistem de ghidare laser, Husă inclusă

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BT9297/15
EAN: 8710103811770
Lansat în: Q1 2017
Date brute
G: 0,43kg
L: 24,40cm
l: 14,00cm
Î:6,90cm

Descriere

Ghidare cu laser pentru tuns precis şi simetric, de fiecare dată. Perfecţionează-ţi barba cu sistemul nostru exclusiv de ghidare cu laser. Urmăreşte linia roşie de lumină pentru a-ţi tunde barba precis şi simetric pe ambele părţi ale feţei.

Lamele fabricate integral din metal au tăiş dublu pentru tundere mai rapidă. Lamele noastre complet metalice sunt extrem de rezistente şi au tăiş dublu. Acest lucru înseamnă că sunt fabricate pentru a rezista foarte mult timp şi pentru a tăia chiar şi cele mai groase fire de păr. În timp ce te tunzi, acestea se ascut singure prin atingere uşoară una de cealaltă. Astfel, vei obţine un tuns precis şi uniform de fiecare dată.

Ridică şi ghidează firele de păr pentru un tuns uniform, fără efort. Scapă de aspectul nebărbierit dintr-o mişcare rapidă. Sistemul nostru inovator de ridicare şi tundere ridică fiecare fir de păr, apoi îl ghidează către lamele din oţel inoxidabil cu ascuţire dublă. Rezultatul este un aspect nebărbierit, dar uniform sau un tuns dintr-o singură mişcare.

80 minute de utilizare după o încărcare de 1 oră sau utilizează-l conectat la priză. Bateria noastră Li-ion avansată îţi permite să încarci aparatul de tuns barba timp de 1 oră pentru a obţine 80 minute de utilizare fără fir. Dacă ai nevoie de mai multă energie pentru tuns, poţi să conectezi aparatul la priza de perete. Acest aparat de tuns a fost conceput pentru a funcţiona atât fără fir, cât şi conectat la priză.

Tunde în trepte precise de 0,2 mm, de la 0,4 mm la 7 mm. Stilizează-ţi barba cu precizie supremă, selectând o lungime a părului cu precizie de 0,2 mm. Utilizează rotiţa de reglare pentru a selecta şi a seta lungimea dorită, de la 0,4 mm până la 7 mm.

Afişajul cu LED afişează clar setarea de lungime. Mişcă rotiţa de reglare pentru a vizualiza setarea de lungime selectată, în mm, pe afişajul LED.

Vezi rapid starea bateriei aparatului de tuns barba. Verifică dacă aparatul de tuns este încărcat sau necesită încărcare – într-o clipită. 3 bare simple îţi arată durata rămasă a bateriei, precum şi starea încărcării când aparatul de tuns este conectat la priză.

100% rezistent la apă pentru curăţare uşoară şi riguroasă. Clăteşte pur şi simplu sub jet de apă aparatul de tuns barba rezistent la apă, pentru a-l curăţa în profunzime.

Tunde uniform, chiar şi părul mai des. Motorul puternic al acestui aparat de tuns taie continuu, indiferent de diferenţele de densitate a părului. Poţi astfel tunde uniform, de la început la sfârşit.

Vârfurile rotunjite protejează pielea şi previn iritaţiile. Obţine un tuns perfect, protector. Lamele aparatului de tuns au vârfuri rotunjite pentru a preveni iritaţiile pielii – chiar dacă nu foloseşti un pieptene.

Aparat de tuns pentru detalii, pentru contururi şi detalii faciale perfecte. Finisează-ţi stilul. Ataşează printr-un clic aparatul de tuns pentru detalii pentru a-ţi defini contururile şi detaliile bărbii sau mustăţii.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat de tuns
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Dry (păr uscat)
Funcționare:Cu sau fără fir
Construcția lamelelor:Oțel inoxidabil
Lungime minimă (mm):0.4
Lungime maximă (mm):7
Trepte posibile:17
Dimensiunea pașilor (mm):0.2
Opțiune stocare inclusă:Husă
Gamă:9000
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Pentru față:Da
Accesoriu barbă:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:4
Piepteni:1
Trimmer de precizie:Da
Caracteristici speciale
Lavabil:Da (100%)
Impermeabil:Da
Lame lavabile:Da
Ascuțire automată:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Li-Ion)
Durată de funcționare (min):80
Durată de încărcare (min):60
Curent:AC
Voltaj (V):100-240
Avertismente LED
Baterie scăzută:LED
În timpul încărcării:LED
Încărcat complet:LED
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Negru
Culoare (secundară):Argintiu

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.