produse

Aparat de tuns barba Philips BeardTrimmer 3000 BT3226/14

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: BT3226/14
EAN: 8710103844235
Lansat în: Q1 2018
Date brute
G: 0,34kg
L: 22,40cm
l: 14,00cm
Î:7,00cm

Descriere

Sistemul de ridicare şi tundere ghidează firele de păr pentru un bărbierit uniform. Tunde-ţi barba cu noul nostru sistem de ridicare şi tundere: pieptenele ridică şi ghidează firele de păr la nivelul lamelor pentru un bărbierit uniform.

Lamele au tăiş dublu pentru tundere mai rapidă. Acest aparat de tuns este dotat cu lame integral din metal, cu tăiş dublu, care taie mai multe fire la fiecare trecere, pentru un tuns mai rapid.

Lame delicate cu pielea pentru o piele fină. Lamele au vârfuri rotunjite pentru un contact delicat cu pielea şi pentru a preveni zgârierea şi iritarea.

20 setări pentru lungime blocabile, 0,5 – 10 mm cu precizie de 0,5mm. Rotiţa de reglare îţi permite să alegi setări de lungime între 0,5 şi 10 mm, cu trepte de precizie de 0,5mm.

60 de minute de utilizare fără fir sau utilizare în priză. Încarcă-ţi aparatul de tuns timp de 1 oră pentru a obţine 60 de minute de utilizare fără fir sau foloseşte-l conectat la priză.

Indicatoarele arată când bateria are un nivel scăzut, este descărcată, încărcată sau se încarcă. Indicatoarele bateriei din acest aparat de tuns te anunţă care este starea bateriei: nivel scăzut, descărcată, se încarcă sau este încărcată. În acest fel, poţi încărca aparatul de tuns la timp şi complet, astfel încât să nu ţi se descarce bateria în mijlocul tunsului.

Cap detaşabil pentru curăţare uşoară. Demontează capul şi clăteşte-l sub jet de apă pentru o curăţare uşoară. Usucă-l înainte de a-l pune înapoi în aparat.

Design ergonomic pentru o manevrare mai uşoară. Uşor de ţinut şi folosit. Conceput pentru a te ajuta să tunzi acele zone greu accesibile.

2 ani garanţie. Pentru acest aparat de tuns Philips oferim o garanţie de 2 ani: produsele noastre de îngrijire sunt construite pentru a rezista. Nu vei fi niciodată nevoit să îl lubrifiezi şi este compatibil cu toate voltajele internaţionale.

Husă depozitare şi călătorie. Husa de călătorie protejează aparatul în timpul călătoriilor şi al depozitării.

* - Sistemul de ridicare şi tundere taie cu 30 % mai rapid – vs predecesorul său Philips.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.