produse

Aparat de tuns Philips HC5450/15, Gama 5000 ,Dry, Lame lavabile titan, 0.5mm - 23mm, 1 pieptăne, Autonomie 90min

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
COD: HC5450/15

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Cap de radere cu ascuţire dublă şi frecare redusă. Potrivit oricărui tip de păr, graţie tehnologiei avansate DualCut, care combină un cap de radere cu ascuţire dublă şi nivel redus de frecare. Capul de radere inovator este conceput să funcţioneze neîntrerupt, tăind părul de două ori mai rapid decât aparatele de tuns obişnuite de la Philips, cu o apărătoare solidă din oţel inoxidabil pentru durabilitate desăvârşită.*

Lame din titan cu ascuţire automată pentru durabilitate suplimentară. Lamele moderne din titan sunt mai dure decât oţelul, pentru a asigura o durată desăvârşită. De asemenea, se ascut automat pentru a asigura performanţă de lungă durată şi tăiere de mare precizie, fără întrerupere.

24 setări pentru lungime uşor de selectat şi blocat: 0,5 la 23 mm. Roteşte butonul de zoom pentru a selecta şi bloca uşor lungimea pe care o doreşti, cu 23 de setări de lungime, de la 1 mm la 23 mm şi cu exact 1 mm între fiecare lungime. Sau îl poţi utiliza fără pieptene, pentru un tuns scurt de 0,5 mm.

90 minute de utilizare fără fir după o încărcare de 1 ore. Utilizaţi aparatul de tuns fără fir sau cu fir pentru putere şi libertate maxime, cu 90 de minute de utilizare fără fir după o oră de încărcare.

Butonul pentru putere turbo amplifică viteza de tăiere. Butonul de putere turbo îmbunătăţeşte viteza pentru o tăiere perfectă chiar şi pentru părul cu fir gros.

Lame cu eliberare rapidă pentru curăţare uşoară. Pur şi simplu demontează capul detaşabil printr-un clic pentru eliberare rapidă şi spălarea lamelor.

Garanţie 2 + 3 ani dacă îţi înregistrezi produsul în MyPhilips. Toate produsele noastre de îngrijire sunt construite să dureze. Acestea sunt livrate cu garanţie internaţională şi compatibilitate cu tensiunea universală. Nu trebuie decât să vă înregistraţi aparatul de tuns pe www.philips.com/5years pentru a primi 3 ani suplimentari pe lângă garanţia standard de 2 ani, oferită de Philips, oferindu-vă în total o garanţie universală de 5 ani.

Lamele nu trebuie unse niciodată. Nu este necesară lubrifierea, pentru întreţinere uşoară şi economisirea banilor tăi.

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat de tuns
Pentru:Unisex
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Dry (păr uscat)
Funcționare:Cu sau fără fir
Construcția lamelelor:Titan
Lățimea lamelelor (mm):41
Lungime minimă (mm):0.5
Lungime maximă (mm):23
Trepte posibile:24
Dimensiunea pașilor (mm):0.1
Gamă:5000
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Pentru păr:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:3
Piepteni:1
Perie pentru curățare:Da
Caracteristici speciale
Mod Turbo:Da
Lame lavabile:Da
Ascuțire automată:Da
Lubrifiere:Nu este necesară
Blocare lungime:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Ni-MH)
Durată de funcționare (min):90
Durată de încărcare (min):60
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Negru
Culoare (secundară):Argintiu

Review-uri / Comentarii

5.0
1 review
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)

Gundhardt Andreas

19 Nov 2019

Multumit

Achizitie verificata

Foarte mulțumit.

Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.