produse

Aparat de tuns 9în1 Philips MultiGroom 5000 MG5720/15

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Indonesia
Indonezia
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: MG5720/15
EAN: 8710103794752
Lansat în: Q3 2017
Date brute
G: 0,43kg
L: 2,00cm
l: 19,00cm
Î:6,50cm

Descriere

Tehnologie DualCut pentru precizie maximă, cu 2 lame suplimentare. Bucură-te de precizie maximă cu tehnologia DualCut, care oferă 2 lame suplimentare. Lamele din oţel se ating uşor una de cealaltă, ascuţindu-se reciproc în timpul utilizării. Astfel, lamele sunt ascuţite ca în prima zi chiar şi după 4 ani de utilizare.

Tunde-ţi şi stilizează-ţi părul de pe faţă şi cap cu 9 instrumente. Acest aparat de tuns multifuncţional îţi tunde şi stilizează cu uşurinţă barba şi părul.

Aparatul de tuns metalic îţi tunde cu precizie barba şi părul. Foloseşte aparatul de tuns metalic cu tehnologie DualCut fără pieptene pentru a obţine linii clare şi definite în jurul bărbii, gâtului şi liniei părului.

Aparatul metalic de tuns pentru detalii defineşte linia bărbii sau a ciocului. Creează linii, contururi şi detalii fine cu precizie, pentru a-ţi defini sau schimba stilul.

Aparatul de tuns părul din nas elimină cu delicateţe părul nedorit din nas şi urechi. Elimină părul nedorit din nas şi urechi, uşor şi confortabil.

6 piepteni pentru tunderea părului de pe faţă şi cap. 2 piepteni pentru aspect nebărbierit (1,2 mm), 1 pieptene ajustabil pentru barbă (3-7 mm) şi 3 piepteni pentru păr (9, 12 şi 16 mm).

Durată de funcţionare: până la 80 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare. Obţine până la 80 de minute de utilizare fără fir la fiecare încărcare de 16 ore.

Mâner din cauciuc anti-alunecare pentru confort şi control îmbunătăţite. Mâner din cauciuc de înaltă calitate pentru confort şi control la nivel superior în timpul tunsului.

Rezistent la apă pentru curăţare uşoară la robinet. Nu trebuie decât să clăteşti dispozitivul şi accesoriile după fiecare utilizare pentru performanţă de durată.

Husă de depozitare pentru organizare simplă şi călătorii. Foloseşte această husă comodă pentru depozitare sau în călătorii. Husa protejează aparatul de tuns şi toate accesoriile sale în timpul călătoriilor.

Datele tehnice

Caracteristici generale
Tip:Aparat multifuncțional
Pentru:Bărbați
Recomandat pentru uz:Rezidențial
Aplicabilitate:Dry (păr uscat)
Lungime minimă (mm):1
Lungime maximă (mm):16
Opțiune stocare inclusă:Husă
Gamă:MultiGroom 5000
Aplicabilitate
Tunde:Da
Conturează:Da
Pentru față:Da
Pentru păr:Da
Accesoriu barbă:Da
Descriere accesorii
Accesorii totale:9
Piepteni:6
Trimmer de precizie:Da
Trimmer "nas și urechi":Da
Perie pentru curățare:Da
Caracteristici speciale
Sistem anti-alunecare:Da (prindere din cauciuc)
Lavabil:Da (100%)
Impermeabil:Da
Lame lavabile:Da
Ascuțire automată:Da
Lubrifiere:Nu este necesară
Blocare lungime:Da
Energie
Acumulator încorporat:Da (Ni-MH)
Durată de funcționare (min):80
Durată de încărcare (min):960
Curent:AC
Voltaj (V):100-240
Caracteristici fizice
Culoare (principală):Negru
Culoare (secundară):Gri

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.