produse

Aparat confortabil de tuns părul din nas și urechi Philips NT1150/10 [Gama NoseTrimmer 1000]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

China
China (PRC)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: NT1150/10
Date brute
G: 0,15kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Sistemul de protecţie avansat previne smulgerea, zgârieturile şi tăieturile. Cu tehnologia revoluţionară ProtecTube, dispozitivul de tăiere este protejat de o apărătoare din folie foarte subţire cu vârfuri rotunjite pentru a preveni iritarea pielii. În plus, dispozitivul de tăiere este conceput pentru a preveni prinderea părului între două lame de tăiere care se mişcă separat, garantat fără smulgere.

Ajungi uşor la părul din urechi sau nas. Aparatul pentru tuns părul din nas Philips a fost conceput astfel încât să aibă unghiul perfect, pentru a putea ajunge cu uşurinţă la părul din interiorul urechilor şi nasului. Cu aparatul pentru tuns păr din nas Philips, poţi fi sigur că tot părul nedorit va fi îndepărtat în mod eficient.

Fante de tăiere ultra precise şi ascuţite. Atât dispozitivul de tăiere, cât şi apărătoarea, au fante de tăiere ultra-precise şi ascuţite, pentru a garanta o tăiere rapidă şi eficientă a tuturor firelor de păr.

Complet lavabil. Aparatul de tuns este uşor de curăţat sub jet de apă şi poate fi utilizat la duş.

Baterie AA inclusă. Operat cu baterie AA, aparatul tău de tuns este gata de utilizat imediat.

Lamele nu trebuie lubrifiate niciodată. Nu necesită niciodată lubrifiere, pentru întreţinere uşoară.

2 ani garanţie. Toate produsele noastre de îngrijire sunt concepute să reziste. Aparatul de tuns dispune de o garanţie de 2 ani.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.