produse

Aparat de bărbierit electric Philips Seria 3000 S3134/51, Wet-Dry, Gel-Spumă, Fără fir, Li-Ion (uz 1h,reînc. 1h), PopUp Trimmer, Complet lavabil, Lame PowerCut, Mâner cauciucat, Storm Blue

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: S3134/51
EAN: 8710103911067
Lansat în: Q4 2019
Date brute
G: 0,41kg
L: 7,20cm
l: 16,00cm
Î:23,40cm

Ce este în cutie?

Documente oficiale

Accesorii

Capete de bărbierit Philips SH30/50 pentru gamele Star Wars 3700, Shaver 3000 și Shaver 1000
94,99 Lei
* - aceste accesorii sunt extra, unele pot fi deja conținute în cutie; verificați secțiunea 'Ce este în cutie?' pentru mai multe detalii.

Descriere

Capetele 5D pivotante şi flexibile urmează contururile pentru un bărbierit comod. Bucură-te de un bărbierit precis care urmează contururile feţei cu mişcări oscilante, flexibile şi pivotante, în 5 direcţii. Capul de bărbierit intră în contact cu faţa ta la unghiul optim şi se adaptează la contururile feţei şi ale gâtului, creând un contact delicat cu pielea.

Lamele PowerCut sunt create pentru un bărbierit mereu precis. Bucură-te de rezultatele aşteptate cu lamele cu ascuţire automată care sunt concepute cu precizie pentru un bărbierit precis şi confortabil.

Umed sau uscat pentru bărbierit uscat comod sau umed reconfortant. Obţine un bărbierit uscat confortabil sau un bărbierit umed reconfortant cu gel sau spumă, chiar şi la duş.

60 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de 1 oră. Bărbiereşte-te până la 60 de minute după o încărcare de 1 oră. Aparatul de bărbierit nu poate fi utilizat în timp ce se încarcă.

Deschidere printr-o atingere pentru curăţare uşoară. Curăţă aparatul de bărbierit cu uşurinţă. Printr-o simplă atingere a unui buton, deschide capul aparatului de bărbierit şi clăteşte-l cu apă.

Indicator pentru baterie cu 1 nivel pentru a obţine performanţa maximă de la aparatul de bărbierit. Utilizează indicatorul intuitiv pentru a vedea când nivelul bateriei este scăzut, când bateria este descărcată sau încărcată complet.

O încărcare rapidă în 5 minute îţi oferă suficientă energie pentru 1 bărbierit complet. Eşti în grabă? Conectează aparatul de bărbierit timp de 5 minute şi beneficiezi de putere suficientă pentru 1 bărbierit complet.

Cele 27 de lame cu ascuţire automată asigură un bărbierit mereu precis. Obţine de fiecare dată un bărbierit precis cu cele 27 de lame cu ascuţire automată, concepute cu precizie.

Lamă de tuns pop-up pentru mustaţă şi perciuni. Finisează-ţi aspectul cu accesoriul de tuns încorporat. Este ideal pentru întreţinerea mustăţii şi tunderea perciunilor.

Mâner ergonomic pentru manevrare comodă. Manevrează-ţi cu încredere aparatul de bărbierit graţie designului ergonomic, care îţi oferă o prindere sigură în timp ce te bărbiereşti.

Mâner din cauciuc pentru manevrare comodă, antialunecare. Manevrează-ţi cu precizie şi confortabil aparatul de bărbierit graţie mânerului ergonomic din cauciuc, rezistent la alunecare, care facilitează prinderea fermă chiar şi când este ud.

Capacul de protecţie menţine capul de bărbierit curat când nu este utilizat. Păstrează capul de bărbierit curat şi protejat când nu este utilizat sau când călătoreşti.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.