Aparat de ras Braun 9290cc, Gama S9, Rade Wet&Dry, Autonomie 50 min, Greutate 500g, 5 elemente de bărbierit sincronizate, Cap pivotant, Staţie Clean&Charge, Acumulator QuickCharge, Înveliș din titan, PopUp Trimmer, Display LED, Argintiu

COD: 81575534
Stoc epuizat

Fabricat în*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Braun Gama 9, cel mai eficient şi mai confortabil aparat de ras din lume, testat pe bărbi de 3 zile vs produse concurente premium de acelaşi nivel*.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Campanii oficiale

Cumpără în perioada 1 martie - 30 iunie 2020 unul dintre produsele de îngrijire Braun evidențiate și dacă nu ești pe depllin mulțumit/mulțumită, returnează-l fără niciun fel de condiție sau costuri suplimentare!
https://www.braun.ro/ro-ro/promotions/money-back-guarantee

ATENȚIE! Doar produsele venite de la sursa oficială, precum acest produs, beneficiază de această campanie de returnare garantată a banilor.

Află mai multe detalii aici.

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Maiestrie germană. Toate aparatele de ras de precizie Series 9 sunt concepute, proiectate şi produse în Germania. Aparate de ras premium construite sa dureze un minim de 7 ani.

5 elemente de ras. Cinci elemente specializate de ras captează mai multe fire de păr dintr-o singură mişcare pentru mai puţine treceri şi mai puţina iritaţie a pielii. Fiecare element este specializat pentru tipuri diferite de păr facial. Nu lasă în urmă firele de păr lipite de piele sau cele care cresc în direcţii diferite.

Înveliş din Titan. Este un metal extrem de durabil şi foarte rezistent la coroziune. În plus, impresionează prin aspect.

SyncroSonic™. Tehnologia patentată de la Braun citeşte şi se adaptează automat la barba dumneavoastră. Pentru zone mai dense, aparatul oferă putere suplimentară exact acolo unde este nevoie.

Adaptare contururi 10-D. Cu capul său complet flexibil şi elementele de ras oscilante, Series 9 se adaptează delicat la pielea dumneavoastră şi prinde mai multe fire dintr-o singură trecere comparativ cu orice alt aparat de ras.

Ca nou în fiecare zi. Singura statie Clean&Charge din lume pe baza de alcool cu 5 acţiuni îndepartează 99.99% din germeni la atingerea unui buton. În plus, lubrifiază, usucă şi încarcă aparatul în mod automat.

Rade umed sau uscat. Cu Series 9 vă puteţi bărbieri uscat sau utilizând apă, spumă sau gel pentru o alunecare îmbunătăţită şi o piele mult mai fină la atingere.

100% rezistent la apă. Experimentaţi ingineria germana de calitate premium. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apă până la 5 metri, pentru a putea fi clătite confortabil sub jet de apă sau chiar pentru a le putea utiliza sub duş.

50 min de ras fără fir. Bateria de tip Li-Ion de ultimă generatie nu pierde din performanţă şi se încarcă complet în doar 1 ora. Afisajul premium de tip LED cronometrează minutele rămase din timpul de ras.

Conţinut cutie: aparat de ras premium Braun Series 9, staţie Clean&Charge cu 5 acţiuni, cartuş de curăţare pe baza de alcool, cutie de călătorii, perie de curăţare, cablu inteligent cu reglaj automat 100-240V.

*Testat pe barbi de 3 zile vs. produse concurente premium de acelasi nivel. Detalii pe Braun.com.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului