produse

Aparat de bărbierit electric umed şi uscat Philips S9511/31

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an
COD: S9511/31
Date brute
G: 1,50kg

Descriere

Lamele ghidează perfect firele de păr pentru un bărbierit de precizie. Obţine bărbieritul de precizie perfect. Lamele V-Track Precision poziţionează delicat fiecare fir de păr în cea mai bună poziţie de tăiere, chiar şi pe cele culcate şi cu lungimi diferite. Taie cu până la 30% mai aproape, cu mai puţine mişcări, lăsând pielea într-o formă excelentă.

Capetele se pliază în 8 direcţii diferite, pentru rezultate excepţionale. Urmăreşte fiecare contur al feţei şi al gâtului cu ajutorul capetelor ContourDetect în 8 direcţii. Vei elimina cu 20% mai multe fire de păr cu fiecare trecere. Rezultatul este un bărbierit fin, de mare precizie.

Ridică firele de păr pentru a tăia precis şi confortabil. Bărbiereşte-te mai precis cu acţiunea Super Lift & Cut cu lame duble. Prima lamă ridică fiecare fir de păr, în timp ce a doua lamă taie comod sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevărat fine.

Personalizează-ţi stilul de bărbierit alegând dintre trei setări. Alege dintre 3 moduri pentru a-ţi personaliza stilul de bărbierit: Sensibil – pentru un bărbierit delicat, dar temeinic. Normal – pentru un bărbierit temeinic, de zi cu zi. Rapid – pentru un bărbierit rapid, ce economiseşte timp.

Obţine un bărbierit uscat confortabil sau umed răcoritor cu Aquatec. Alege cum preferi să te bărbiereşti. Cu etanşarea Aquatec umed şi uscat, poţi alege un bărbierit rapid dar comod. Sau poţi alege bărbieritul umed - cu gel sau spumă - chiar şi în duş.

Menţine-ţi aparatul de bărbierit ca nou utilizând SmartClean. La atingerea unui buton, SmartClean PLUS curăţă, lubrifiază, usucă şi încarcă aparatul de ras, astfel încât să se comporte la performanţe maxime în fiecare zi.

Accesoriu de aranjare a bărbii cu ataşare printr-un clic cu 5 setări de lungime. Schimbă-ţi stilul cu accesoriul SmartClick pentru aranjarea bărbii. Alege din 5 setări de lungime pentru a crea orice, de la un aspect nebărbierit perfect la o barbă scurtă, îngrijită. Vârfurile şi pieptenii rotunjiţi sunt proiectaţi pentru a preveni iritarea pielii.

Pictogramele intuitive simplifică utilizarea funcţiilor. Afişajul intuitiv îți oferă informaţiile relevante, ceea ce îți permite să obţii cele mai bune performanţe de la aparatul tău de bărbierit: - indicator pentru baterie cu 5 niveluri şi indicatori de blocare pentru transport - Indicator pentru curăţare - Indicator pentru baterie descărcată - Indicator pentru înlocuirea capetelor de bărbierit.

50 de minute de bărbierit fără fir după o încărcare de 1 oră. Sistemul nostru avansat de încărcare îţi oferă două opţiuni comode: încarcă-l timp de o oră şi vei obţine 50 de minute de utilizare sau o încărcare rapidă pentru un bărbierit complet. Toate aparatele de bărbierit din seria 9000 au o baterie litiu-ion puternică, durabilă, eficientă energetic. Aparatele de bărbierit sunt proiectate să funcţioneze numai în modul fără fir, pentru ca să poţi fi mereu în siguranţă când te bărbiereşti cu apă, chiar şi sub duş.

Dispune de garanţie de 2 ani. Susţinem acest aparat de bărbierit Philips cu o garanţie de 2 ani. Aparatele de bărbierit din seria 9000 sunt proiectate pentru performanţă şi durabilitate, promițând un bărbierit de precizie de fiecare dată.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.