produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat Braun 9242S

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81679671
Date brute
G: 2,12kg

Descriere

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

5 elemente de ras. Fiecare specializat pentru tipuri diferite de păr facial. Nu lasă în urmă firele de păr lipite de piele sau cele care cresc în direcţii diferite. Mai puţine treceri înseamnă mai puţină iritaţie a pielii. Este atât de simplu.

Inveliş din Titan. Este un metal extrem de durabil şi foarte rezistent la coroziune. În plus, impresionează prin aspect.

SyncroSonic™. Tehnologia patentată de la Braun citeşte şi se adaptează automat la barba dumneavoastra. Pentru zone mai dense, aparatul ofera putere suplimentara exact acolo unde este nevoie.

Adaptare contururi 10-D. Capul său complet flexibil şi elementele de ras oscilante se adaptează delicat la pielea dumneavoastră şi prinde mai multe fire dintr-o singură trecere comparativ cu orice alt aparat de ras.

Stand de încarcare. Standul de încarcare micşorează spaţiul necesar aparatului de ras în baie şi păstrează aparatul complet încărcat.

Rade umed sau uscat. Cu Series 9 va puteţi bărbieri uscat sau utilizand apa, spuma sau gel pentru o alunecare îmbunatăţită şi o piele mult mai fina la atingere.

100% rezistent la apa. Experimentati ingineria germană de calitate premium. Toate aparatele de ras Braun sunt rezistente la apă cu până la 5 metri, pentru a putea fi clătite confortabil sub jet de apă sau chiar pentru a le putea utiliza sub duş.

50 minute de ras fără fir. Bateria de tip Li-Ion de ultima generaţie nu pierde din performanţă şi se încarcă complet în doar 1 ora. Afisajul premium cronometrează minutele rămase din timpul de ras.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.