produse

Aparat de bărbierit electric umed și uscat BRAUN 3010BT

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81547159
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

landing-pages_partener-braun.jpg

Instrument 3-în-1 pentru stilizare de precizie. Cu capete ușor de schimbat.

Tuns uniform. Atașează unul dintre cei cinci piepteni (1-7 mm) pentru stilul de barbă preferat: o barbă masculină de 3 zile sau un aspect de barbă de o zi. Contur precis Cap de tuns atașat pentru aranjarea simplă a perciunilor și mustății. Lamele ascuțite pe toată durata de folosință a produselor Braun sunt proiectate conform celor mai înalte standarde.

Tehnologie MicroComb. Prinde mai multe fire de păr, pentru un bărbierit mai rapid.* Are două rânduri de caneluri înguste, de aceeași dimensiune, care înconjoară dispozitivul de tuns pentru păr mediu, ce se deplasează independent. Acesta prinde mai multe fire de păr, la fiecare trecere, pentru un bărbierit mai rapid. Diferența față de alte aparate de ras este evidentă, mai ales în cazul bărbii de 3 zile, dificil de tăiat.

* Comparativ cu modelul Series 3 anterior, pe o barbă de 3 zile.

Sistem de tăiere cu acțiune triplă. Lamele duble și un dispozitiv de tuns pentru păr mediu rad progresiv. Împreună, acestea taie firele de păr lungi și scurte la fiecare acționare, pentru a bărbieri eficient chiar barba de 3 zile.

2 SensoFoil. Proiectat special pentru a oferi un bărbierit fin și o senzație delicată asupra pielii.

Dispozitiv de tuns pentru păr mediu. taie cu ușurință chiar și părul mai lung și mai dificil.

Manevrare de excepție. Mânerul ergonomic din cauciuc cu puncte, modelul emblematic al produselor Braun, oferă o manevrare sigură, chiar și în condițiile de umiditate din baie sau atunci când clătești aparatul de ras sub jet de apă.

Bărbierit în mediu umed sau uscat. Cu aparatele Series 3 Shave&Style te poți rade folosind apă, spumă sau gel pentru o alunecare mai ușoară și o senzație de piele mai fină. În plus, te poți rade chiar și sub duș.

100% rezistent la apă. Braun Series 3 Shave&Style este certificat IPX7 și poate fi scufundat în apă la o adâncime de 5 metri fără nicio problemă. Aceasta înseamnă că îl poți clăti sub jetul de apă pentru o curățare rapidă.

Afișaj cu LED-uri. Afișajul cu LED-uri te anunță atunci când trebuie încărcat aparatul de ras.

Baterie Ni-MH reîncărcabilă. Aparatele de ras Series 3 Shave&Style sunt reîncărcabile.

Durată de funcționare/încărcare. Se încarcă complet într-o oră și are o autonomie de 45 de minute. O alimentare rapidă de 5 minute oferă suficientă energie pentru un bărbierit.

Adaptare automată a tensiunii.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.