produse

Unitate de bărbierit Philips SH70/70 pentru gamele Shaver 7000, Shaver SensoTouch 3D și Arcitec

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SH70/70
Date brute
G: 0,07kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Cel mai simplu mod de a-ţi păstra aparatul de bărbierit în stare optimă. Soluţia optimizată face întreţinerea aparatului de bărbierit Philips mai uşoară ca niciodată. Acest format nou îţi va permite să instalezi noile capete de bărbierit în doar doi paşi, facilitând curăţarea temeinică a aparatului de bărbierit şi optimizând bărbieritul zilnic.

Atenţionare de înlocuire. 1. Scoate capul de bărbierit. 2. Înlocuieşte capul de bărbierit cu unul nou. 3. Pentru a reseta aparatul de bărbierit, apasă şi ţine apăsat butonul pornit/oprit mai mult de 5 secunde.

Înlocuieşte capetele de bărbierit în doar doi paşi. Cele mai recente aparate de bărbierit Philips au o atenţionare de înlocuire integrată, sub forma unui simbol al aparatului de bărbierit. Acest simbol se va aprinde şi va indica momentul în care trebuie să înlocuieşti capetele de bărbierit.

Lamele GentlePrecision taie cu precizie chiar şi pe pielea sensibilă. Obţine un bărbierit precis chiar şi pe pielea sensibilă, datorită lamelor ranforsate, de înaltă precizie. Marginile lamelor sunt concepute pentru a tăia precis părul, fără a trage şi cu mai puţine treceri repetate, chiar şi în cazul unei bărbi de 3 zile.

Resetează-ţi aparatul de bărbierit după înlocuirea capetelor de bărbierire. După înlocuirea capetelor, poţi reseta atenţionarea de înlocuire, apăsând butonul de pornire/oprire timp de peste 7 secunde. În caz contrar, atenţionarea se va opri automat după 9 sesiuni de bărbierire succesive.

Inele SkinGlide cu microsfere pentru alunecare mai lină. Bucură-te de o alunecare lină cu tehnologia avansată cu microsfere de la Philips. Inspirate de principiile de alunecare din aerodinamică, inelele aparatului de bărbierit sunt acoperite cu mii de sfere micuţe, asemănătoare sticlei, pentru confort maxim al pielii.

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.