Unitate de bărbierit Philips RQ12/70 pentru gamele Shaver SensoTouch 3D 9000 și Artitec

COD: RQ12/70
Stoc epuizat

Reînnoieşte-ţi aparatul de bărbierit - Pe parcursul a doi ani, capetele aparatului tău de bărbierit taie 9 milioane de fire de păr de pe faţa ta. Înlocuieşte capetele aparatului tău de bărbierit şi revino la o performanţă de 100%.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Unitate de bărbierit de schimb pentru aparatele de bărbierit SensoTouch 3D. Unitatea de bărbierit de schimb RQ12 este compatibilă cu toate aparatele de bărbierit SensoTouch 3D (RQ12xx) şi Arcitec (RQ10xx).

Cel mai bun sistem de bărbierit pentru barba de 1-3 zile. Obţine bărbieritul de precizie perfect. Lamele V-Track Precision PRO poziţionează delicat fiecare fir de păr în cea mai bună poziţie de tăiere, pentru bărbi de 1-3 zile, chiar şi pe cele culcate şi cu lungimi diferite. Taie cu până la 30 % mai aproape*, cu mai puţine mişcări, lăsând pielea într-o formă excelentă.

Capetele se pliază în 8 direcţii diferite, pentru rezultate excepţionale. Urmăreşte fiecare contur al feţei şi al gâtului cu ajutorul capetelor ContourDetect în 8 direcţii. Vei elimina cu 20% mai multe fire de păr cu fiecare trecere. Rezultatul este un bărbierit fin, de mare precizie.

Capete de bărbierit uşor de înlocuit. Schimbă uşor unitatea ta de bărbierit, utilizând sistemul nostru cu clic.

Resetează-ţi aparatul de bărbierit după înlocuirea capetelor de bărbierire. Ultimele aparate de bărbierit de la Philips sunt prevăzute cu un sistem de reamintire pentru înlocuire, care te anunţă când trebuie să înlocuieşti capetele de bărbierit. După înlocuire, poţi reseta sistemul apăsând pe butonul de pornire/oprire mai mult de 5 secunde. În caz contrar, declanşatorul de înlocuire se dezactivează automat după 9 bărbieriri consecutive.

Reînnoieşte-ţi aparatul de bărbierit. Pentru a reveni la performanţă de 100 %, înlocuieşte capetele de bărbierit la fiecare 2 ani.

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului