produse

Capete de bărbierit Philips SH90/70 pentru gamele Shaver 9000 și Star Wars 9700/6700

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: SH90/70

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Cel mai simplu mod de a-ţi păstra aparatul de bărbierit în stare optimă. Soluţia optimizată face întreţinerea aparatului de bărbierit Philips mai uşoară ca niciodată. Acest format nou îţi va permite să instalezi noile capete de bărbierit în doar doi paşi, facilitând curăţarea temeinică a aparatului de bărbierit şi optimizând bărbieritul zilnic.

Înlocuieşte capetele de bărbierit în doar doi paşi. Cele mai recente aparate de bărbierit Philips au o atenţionare de înlocuire integrată, sub forma unui simbol al aparatului de bărbierit. Acest simbol se va aprinde şi va indica momentul în care trebuie să înlocuieşti capetele de bărbierit.

Capete uşor de înlocuit. 1. Scoate suportul capului de bărbierit. 2. Înlocuieşte capetele de bărbierit cu unele noi. 3. Ataşează la loc suportul capului de bărbierit. 4. Pentru a reseta aparatul de bărbierit, apasă şi ţine apăsat butonul pornit/oprit mai mult de 5 secunde.

Resetează-ţi aparatul de bărbierit după înlocuirea capetelor de bărbierire. După înlocuirea capetelor, poţi reseta atenţionarea de înlocuire, apăsând butonul de pornire/oprire timp de peste 7 secunde. În caz contrar, atenţionarea se va opri automat după 9 sesiuni de bărbierire succesive.

Reînnoieşte-ţi aparatul de bărbierit. Pentru a reveni la performanţă de 100%, înlocuieşte capetele de bărbierit la fiecare 2 ani.

Cel mai bun sistem de bărbierit pentru barba de 1-3 zile. Obţine bărbieritul de precizie perfect. Lamele V-Track Precision PRO poziţionează delicat fiecare fir de păr în cea mai bună poziţie de tăiere, pentru bărbi de 1-3 zile, chiar şi pe cele culcate şi cu lungimi diferite. Taie cu până la 30 % mai aproape*, cu mai puţine mişcări, lăsând pielea într-o formă excelentă.

* - Faţă de predecesorul său Philips.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.