produse

Capete de bărbierit Philips HQ9/50 pentru gamele PowerTouch PT9xx, AquaTouch AT9xx și HQ82xx/HQ81xx

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Netherlands
Țările de Jos (Olanda)
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
COD: HQ9/50
Date brute
G: 0,04kg

Descriere

magNET.ro%20este%20Partener%20Philips%20Romania%20epilatoare%20ipl%20aparate%20de%20tuns%20aparate%20de%20ras.jpg
 

Capete de schimb pentru aparatele de bărbierit PowerTouch. Capetele de schimb HQ9 sunt compatibile cu aparatele de bărbierit PowerTouch (PT9xx) şi AquaTouch (AT9xx).

Tehnologia pentru bărbierit Super Lift & Cut cu lamă dublă. Sistemul cu două lame al aparatului dvs. de ras Philips: prima lamă ridică, a doua taie pentru un bărbierit eficient şi confortabil.

Sistem Reflex Action. Urmăreşte automat fiecare linie a feţei şi a gâtului.

Capete de bărbierit Speed-XL pentru bărbierit rapid şi precis. Cele trei lame de bărbierire oferă o suprafaţă de bărbierire cu 50 % mai mare pentru bărbierit mai rapid şi mai precis. *comparativ cu capetele de bărbierit rotative standard.

Sistem de tăiere precis. Aparatul de ras Philips are capete ultrasubţiri cu fante pentru părul lung şi orificii pentru bărbierirea celor mai scurte fire.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.