Accesoriu pentru stilizarea bărbii Philips SmartClick RQ111/50 pentru gamele Shaver 9000/7000, Shaver SensoTouch 3D/2D și Arcitec

COD: RQ111/50
Stoc epuizat

Etalează-ţi stilul - Accesoriul de aranjare a bărbii cu ataşare printr-un clic vine în completarea aparatului tău de bărbierit SensoTouch sau Arcitec de la Philips, pentru a-ţi putea crea stilul dorit.

Citeste descrierea completa

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Pieptene pentru barbă şi mustaţă cu 5 setări de lungime. Pieptenele pentru barbă şi mustaţă îţi permite să păstrezi o barbă perfectă de până la 5 mm.

Se ataşează şi detaşează cu uşurinţă printr-un clic. Transformă-ţi aparatul de bărbierit într-un dispozitiv de tundere în 2 paşi simpli. 1. Scoate capul de radere din aparatul de bărbierit; 2. Ataşează printr-un clic accesoriul de aranjare a bărbii.

Dispozitiv de tundere de precizie pentru a crea detaliile fine ale stilului tău. Pur şi simplu scoate pieptenul pentru a utiliza dispozitivul de tundere de precizie cu setarea pentru aspect nebărbierit la 0,5 mm.

Vârfurile rotunjite şi pieptenul previn iritarea pielii. Accesoriul de aranjare a bărbii cu ataşare printr-un clic este conceput să tundă favoriţii foarte scurt, protejându-ţi în acelaşi timp pielea.

Upgradează-ţi aparatul de bărbierit pentru mai multe stiluri. Accesoriul de aranjare a bărbii, SmartClick, este compatibil cu toate gamele de aparate de bărbierit cu sistem SmartClick.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului