produse

Epilator umed și uscat BRAUN Silk-épil 9-995 Beauty Set

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Germany
Germania
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81683682
EAN: 4210201222996
Date brute
G: 4,71kg

Descriere

Epilator cu utilizare în mediu umed și uscat Silk-épil Beauty Set 9 9/995 BS cu 11 accesorii, inclusiv Braun FaceSpa Silk-épil Beauty Set 9, setul de lux pentru îndepărtarea părului de pe față și corp. Exfoliază, epilează, rade, tunde, tonifică, curăță, aplică creme și machiaj. 3 accesorii pentru exfoliere și masaj, care îndepărtează pielea moartă și previn creșterea firelor de păr sub piele. Epilatorul îndepărtează părul de patru ori mai scurt decât ceara, iar pielea se păstrează fină până la patru săptămâni. Include un aparat de ras și un accesoriu de tuns pentru îndepărtarea părului din zonele sensibile. FaceSpa îndepărtează delicat părul facial, având de 3 ori mai multe perii faciale pentru curățare și exfoliere.

SensoSmart™. Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.

Cap extra lat. Epilatorul Braun Silk-épil 9 SkinSpa are un cap mai lat¹ cu 40%, îndepărtând mult mai mult păr dintr-o singură trecere, pentru o epilare mai rapidă. O epilare de standard nou, pentru a te bucura de o piele fină timp îndelungat, de până la 4 săptămâni.

¹ Comparativ cu alte epilatoare Braun. 

Tehnologie Micro-grip. Îndepărtează eficient părul de la rădăcină, pentru o piele fină, care durează mai mult timp. Sistem de masaj de înaltă frecvență. Aparat cu vibrații active pulsate - pentru o epilare extra delicată.

Cap pivotant. Se adaptează perfect la contururile corpului, pentru un plus de confort și de eficiență.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Poate fi folosit în cadă sau sub duș pentru o epilare mai confortabilă.

Sistem de luminare inteligentă. Sistemul de iluminare inteligentă indică cele mai fine fire de păr pentru o îndepărtare perfectă a părului.

Baterie de durată. Se încarcă în doar 2 ore pentru 50 de minute de utilizare. Folosește-l fără fir sub duș sau în cadă.

2 setări pentru viteză. Viteza 1 pentru epilare foarte delicată, viteza 2 pentru o epilare foarte eficientă.

100% rezistent la apă. Curățare ușoară sub jet de apă, utilizare comodă în cadă sau sub duș.

Conţinutul cutiei:

magNET.ro este partener Braun România - Epilatoare, aparate IPL, aparate de ras, aparate de bărbierit, accesorii originale

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.