Epilator compact cu fir Philips BRE285/00 [Gama Satinelle Essential]

COD: BRE285/00
Bucureşti: Stoc limitat

Fabricat în*:

Bosnia & Herzegovina
Bosnia & Herzegovina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Epilarea este de acum mai uşoară - Bucură-te de picioare fine săptămâni la rând cu Philips Satinelle. Îndepărtează cu delicateţe chiar şi părul de 0,5 mm, de la rădăcină. Epilarea este uşoară cu mânerul ergonomic şi capul lavabil pentru igienă optimă.

Citeste descrierea completa
270,99 Lei -21%
mai ieftin cu 56,00 Lei
214,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Sistemul eficient de epilare smulge firele de păr de la rădăcină. Sistemul eficient de epilare îţi lasă pielea netedă şi curată timp de mai multe săptămâni.

Lumină integrată pentru a vedea mai bine firele de păr fine. Cu lumina integrată vei rata mai puţine fire de păr şi te vei bucura de o epilare mai eficientă.

2 setări de viteză pentru a prinde firele mai subţiri sau mai groase. 2 setări de viteză pentru a îndepărta firele de păr mai subţiri şi mai groase şi a beneficia de un tratament mai personalizat de îndepărtare a părului.

Mâner profilat, ergonomic, pentru manevrare confortabilă. Forma rotunjită se potriveşte perfect în mâna ta şi ajută la îndepărtarea confortabilă a părului. Şi şi arată excelent!

Cap de epilare lavabil pentru mai multă igienă şi curăţare uşoară. Acest epilator dispune de un cap de epilare lavabil. Capul poate fi detaşat şi curăţat sub jet de apă, pentru o igienă mai bună.

Cap de ras şi pieptene pentru radere precisă. Capul de ras şi pieptenele oferă o radere precisă şi mai multă delicateţe în diferitele zone ale corpului.

Include cap de tundere şi pieptene pentru zona inghinală. Include cap de tundere şi pieptene pentru zona inghinală pentru a tunde şi a contura zonele intime cu mai mult confort.

Include accesoriu pentru masaj. Accesoriul pentru masaj atenuează senzaţia de epilare.

Mănuşa pentru exfoliere ajută la prevenirea creşterii firelor de păr sub piele. Utilizarea mănuşii de exfoliere ajută la prevenirea creşterii firelor de păr sub piele între epilări.

Husă de călătorie. Husă de călătorie pentru depozitare şi transport.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

1 review

(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului

1 review-uri

Neagu Felix

22/11/19

Cumparator verificat

Încă nu a fost testat produsul pt. că va fi dat cadou. Sper să fie ok....

17