Epilator compact cu fir Philips BRE255/00 [Gama Satinelle Essential]

COD: BRE255/00
Stoc furnizor

Fabricat în*:

Bosnia & Herzegovina
Bosnia & Herzegovina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Epilarea este de acum mai uşoară - Bucură-te de picioare fine săptămâni la rând cu Philips Satinelle. Îndepărtează cu delicateţe chiar şi părul de 0,5 mm, de la rădăcină. Epilarea este uşoară cu mânerul ergonomic şi capul lavabil pentru igienă optimă.

Citeste descrierea completa
199,99 Lei -25%
mai ieftin cu 50,00 Lei
149,99 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Sistemul eficient de epilare smulge firele de păr de la rădăcină. Sistemul eficient de epilare îţi lasă pielea netedă şi curată timp de mai multe săptămâni

Lumină integrată pentru a vedea mai bine firele de păr fine. Cu lumina integrată vei rata mai puţine fire de păr şi te vei bucura de o epilare mai eficientă.

2 setări de viteză pentru a prinde firele mai subţiri sau mai groase. 2 setări de viteză pentru a îndepărta firele de păr mai subţiri şi mai groase şi a beneficia de un tratament mai personalizat de îndepărtare a părului.

Mâner profilat, ergonomic, pentru manevrare confortabilă. Forma rotunjită se potriveşte perfect în mâna ta şi ajută la îndepărtarea confortabilă a părului. Şi şi arată excelent!

Cap de epilare lavabil pentru mai multă igienă şi curăţare uşoară. Acest epilator dispune de un cap de epilare lavabil. Capul poate fi detaşat şi curăţat sub jet de apă, pentru o igienă mai bună.

Capac pentru zone sensibile pentru îndepărtarea părului nedorit. Pentru mai multă delicateţe pe diferite zone ale corpului, include un cap pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite din zona axială şi cea inghinală.

Include accesoriu pentru masaj. Accesoriul pentru masaj atenuează senzaţia de epilare.

Husă de călătorie. Husă de călătorie pentru depozitare şi transport.

Cauți răspunsuri?

Scrie-ne și economisești timp!

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului