produse

Epilator compact cu fir BRAUN Silk-épil 3/420

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81646956
EAN: 4210201190288
Date brute
G: 1,00kg

Descriere

Sistem cu 20 de pensete. 20 de pensete îndepărtează eficient părul de la rădăcină pentru finețe de lungă durată.

SoftLift Tips. Capetele pentru ridicare delicată SoftLift Tips® ridică părul de la nivelul pielii și îl ghidează către pensete pentru o îndepărtare mai ușoară.

Role de masaj. Rolele de masaj stimulează cu delicatețe și masează pielea pentru creșterea confortului.

Aparat de tuns inghinal Silk-épil. Acest set de epilare Silk-épil 3 include un aparat de tuns corporal și facial, pentru îndepărtarea părului cu precizie, fără stresul aplicării de ceară. Cele 3 accesorii îți permit să întreții și să îngrijești cu ușurință zonele sensibile precum linia bikinilor sau fața. Vârfurile rotunjite ale dispozitivului pentru îngrijire îți protejează pielea de zgârieturi sau iritație.

Sistem de iluminare inteligentă. Nu mai rata niciun fir de păr. O funcție specială a epilatorului Braun Silk-épil 3 este sistemul de luminare inteligentă. Acesta pune în evidenta cele mai fine fire de păr pentru a te asigura că nu ratezi nimic. Pentru foarte mult timp. 

2 setări pentru viteză. Îți permite să alegi varianta optimă pentru tipul tău de piele și rutina zilnică de înfrumusețare.

Sursă de alimentare. Funcționare non-stop la utilizarea cu fir. Fără pauze de încărcare, fără probleme de performanță.

landing-pages_partener-braun.jpg

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.