produse

Epilator BRAUN Silk-epil 5-820, Bikini Styler inclus, Tehnologie SensoSmart, Accesorii pentru ras/tuns, Wet&Dry

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: BRAUN România
COD: 81706349
EAN: 4210201285892

Descriere

Braun Silk-épil 5. Epilatorul perfect pentru începătoare.

Epilare extra-delicată. Epilatorul Silk-épil 5 vine cu o setare pentru îndepărtarea delicată a pielii. Mânerul anti-alunecare facilitează epilarea în baie sau în duş, creând o experienţă lipsită de durere cu ajutorul apei – ideal pentru femeile care descoperă epilarea cu un epilator electric.

Miscări line. Foloseste gel/crema de ras pentru ca epilatorul sa alunece uşor pe piele. Epilarea în apă caldă relaxeaza pielea şi oferă o experienţă mult mai delicată. Epilare dintr-o mişcare. Cu ajutorul pensetelor MicroGrip, epilatorul Braun Silk-épil 5 înlătură cu precizie chiar şi cele mai mici fire de păr, pe care ceara nu le poate prinde.

Menţine linia de bikini. Pregateşte-te pentru o zi la piscina folosind Bikini Styler-ul inclus. Descoperă-ţi creativitatea şi obţine linii, forme sau contururi precise cu trimmer-ul inclus.

Axilă. Poartă maioul tau preferat cu increderea ca pielea de la axilă va fi fină şi delicată. Pentru zonele sensibile recomandăm folosirea capului pentru ras inclus în set.

Tehnologia SensoSmart™. Aplică nivelul optim de presiune cu tehnologia SensoSmart™. Un led roşu te va avertiza atunci când presiunea aplicată este prea mare.

Wet & Dry. Epilează-te în apă caldă pentru o experiență nedureroasă în cazul unei utilizări regulate. 100% lavabil. Rade şi tunde. Capul pentru ras transformă epilatorul într-un aparat de ras complet funcţional, în timp ce capacul pentru tuns scurtează părul.

2 setari de viteză. Epilatorul oferă 2 setari de viteză: viteza 1 pentru epilare extra delicată şi viteza 2 pentru epilare extra eficientă.

Pachetul include: 1 x epilator Silk-epil 5820, 1 x cap pentru ras şi tuns, 1 x capac pentru zonele sensibile, 1 x Bikini Styler, 1 x încărcător, 1 x perie pentru curăţare, 1 x săculeţ.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.