produse

Set de epilare Philips HP6549/01 [Gama Satinelle Essential]

Stoc epuizat

Fabricat in*:

Bosnia & Herzegovina
Bosnia & Herzegovina
* - pentru o precizie a informației cât mai ridicată, este necesară o interogare la momentul plasării comenzii

Acest produs nu mai face parte din oferta magNET.

Condiție: Nou
Garanție rezidențială 2 ani
Asigurată de: Philips România
COD: HP6549/01
Date brute
G: 0,43kg

Descriere

magNET.ro este partener Philips Romania - epilatoare ipl aparate de tuns aparate de ras
 

Epilare eficientă. Epilatoarele noastre sunt prevăzute cu discuri concepute în mod unic care prind şi cele mai scurte fire de păr (0,5 mm). Asta înseamnă fire de păr de 4 ori mai scurte decât poate îndepărta ceara, pentru o piele fără păr până la 4 săptămâni.

Soluţie de epilare rapidă pentru picioare şi braţe. Epilatorul Satinelle are un cap mare pentru epilarea rapidă a picioarelor şi braţelor. Conturul rotunjit se potriveşte perfect cu mâna ta pentru o îndepărtare confortabilă a părului.

Soluţie de epilare delicată pentru zone sensibile. Mini-epilatorul are un cap îngust, conceput specific pentru a prinde firele de păr în zonele greu accesibile, fără a trage de piele. Funcţionează cu baterie, pentru confort maxim.

Pensete pereche pentru retuşuri faciale şi sprâncene. Acest set are o pensetă ideală pentru îndepărtarea firelor de păr de pe faţă (buza superioară, maxilare) sau pentru conturarea sprâncenelor.

Perie de curăţare inclusă şi cap de epilare lavabil. Este inclusă o perie de curăţare pentru îndepărtarea firelor de păr de pe discurile epilatorului. Capetele de epilare lavabile ajută la menţinerea igienei.

Husă mică pentru stocare uşoară. Husă mică pentru stocare uşoară.

Review-uri / Comentarii

0
0 review-uri
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Echipa magNET.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această pagină. Rareori acestea pot conține inadvertențe: fotografia are caracter informativ și poate conține accesorii neincluse în pachetele standard, unele specificații pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare.