Epilator umed si uscat Braun Silk-épil 7/700 [Gama SensoSmart]

COD: 81646969
Stoc furnizor

Epilatorul Braun Silk-épil 7 Wet & Dry asigură cea mai delicată epilare de la Braun. Cu tehnologia inovatoare SensoSmart™, epilatorul ghidează procesul de epilare și îndepărtează chiar și mai mult păr dintr-o singură trecere. Tehnologia MicroGrip îndepărtează fire de păr de 4 ori mai scurte pe care ceara nu le poate înlătura. Fără fir și cu sistemul de utilizare în mediu umed și uscat, epilatorul poate fi folosit în cadă sau sub duș pentru îndepărtarea părului cu blândețe. Vine cu 3 articole suplimentare, inclusiv capac pentru contactul cu pielea și săculeț.

Citeste descrierea completa
599,00 Lei
(pret cu TVA inclus)
Garanție persoană fizică 2 ani
Garanție persoană juridică 1 an

Descriere

SensoSmart. Un senzor inteligent ghidează procesul de epilare, asigurând aplicarea nivelului necesar de presiune, pentru a îndepărta și mai multe fire de păr cu o singură trecere.

Cap de epilare. Dispozitiv eficient de prindere a firelor de păr 40 de pensete concepute special îndepărtează fire de păr de numai 0,5 mm pentru o eficiență sporită.

Sistem de masaj de înaltă frecvență. Stimulează pielea pentru o experiență mai confortabilă.

Cap pivotant. Capul pivotant permite epilatorului Braun Silk-épil 7 să urmărească orice contur al corpului, pentru un contact mai bun cu pielea și o epilare și mai delicată.

Sistem de utilizare în mediu umed și uscat. Epilatorul Braun Silk-épil 7 este 100% rezistent la apă. Pentru un plus de confort și o epilare mai ușoară în apă caldă, îl poți folosi cu încredere în cadă sau sub duș.

SoftLift Tips. Capetele SoftLift Tips® ridică eficient părul de la nivelul pielii și îl ghidează către pensete pentru a fi eliminat.

Review-uri / Comentarii

0 review-uri

(0)
(0)
(0)
(0)
(0)
Asistență Clienți

Raport Pret Calitate

Calitate

Siguranța ambalajului